Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 22°C

ERZURUM RADYOSU ÖYLE BİR ÇIRPIDA KAPATILAMAZ

ERZURUM RADYOSU ÖYLE BİR ÇIRPIDA KAPATILAMAZ
1 Ağustos 2018 08:50 | Son Güncellenme: 1 Ağustos 2018 08:53

TRT Erzurum Radyosu’nun kapatılacağı yolunda ortaya atılan iddialarla ilgili bilgi almak amacıyla TRT Erzurum İl Müdürlüğü’nü ziyaret eden MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, kapatma olayı ile ilgili olarak tüm milletvekillerinin ortak hareket etmesi gerektiğini söyledi, “Şehrin sosyal, kültürel ve ekonomim hayatına ciddi katkılar sağlamış böylesi önemli bir kurum, bir çırpıda kapatılamaz” diye konuştu.

TRT’YE DESTEK ZİYARETİ

TRT Erzurum İl Müdürü Ayça Alemdar’ı ziyaret eden MHP Genel başkan Yardımcısı Kamil Aydın, yetkililerden bilgi aldığını belirtti, “Çalışan kardeşlerimizin de sorunlarını dinledik” açıklaması yaptı. “Yıllarca Erzurum’un sosyal, kültürel ve ekonomik hayatına ciddi katkılar sağlamış bir kurum olan TRT Erzurum Radyosu, öyle bir çırpıda kapatılamaz” diyen Aydın, daha sonra şunları söyledi:

KAPATMA ÇÖZÜM OLAMAZ

“- Türkiye yeni bir sisteme geçiyor ve bu sistem değişikliği çerçevesinde kurumlarda çeşitli düzenlemeler yapılabilir, TRT’de düzenleme yapılan kurumlardan birisi. Yapılan düzenlemelere itirazımız yok. Personel fazlası varsa gereği yapılsın. Ancak çözüm, kurumları kapatmak olmamalı. Kurum daha aktif, daha verimli hale getirilsin. Buna destek oluruz, ancak kapatmak çözüm olmamalı.”

TÜM MİLLETVEKİLLERİ ORTAK HAREKET ETMELİ

Konuyu gerekli platformlarda gündeme getireceğini de ifade eden Aydın, “TRT Erzurum Radyosu’nun kapatılmaması adına elimden geleni yapacağım, ancak sadece benim anlatmamla bu iş olmaz. Bütün milletvekillerimiz, iktidar muhalefet tek ses olmalıyız. Erzurum’un ali menfaatleri doğrultusunda herkes taşın altına elini koymalıdır” diyerek beklentilerini de dile getirdi.

Öte yandan, TRT erzurum Radyosu’nun kapatılmaması amacıyla erzurumdanhaberler.com olarak Change. Org sitesinde başlattığımız imza kampanyasında sayı 834’e ulaştı. erzhaber

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.