Dolar 32,4668
Euro 34,7312
Altın 2.478,57
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cum 20°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 19°C

ERZURUM’A 10 FABRİKA MÜJDESİ HEM HEYECAN UYANDIRDI, HEM MERAK!

ERZURUM’A 10 FABRİKA MÜJDESİ HEM HEYECAN UYANDIRDI, HEM MERAK!
7 Aralık 2019 06:18 | Son Güncellenme: 7 Aralık 2019 06:19

ERZURUM Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) tarafından düzenlenen “Türkiye İçin Değişim Başlıyor / Erzurum İş Dünyası Buluşması” toplantısına katılmak, bu arada kentte incelemelerde bulunmak amacıyla Erzurum’a gelen Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ı karşılayanlar arasında bulunan Ak Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz’ün sıcağı sıcağına sosyal medyadaki hesabından yaptığı “Sayın Bakanımız Erzurum için “On” fabrika müjdesini verdi. Şehrimize ve halkımıza hayırlı olur İnşaallah..” paylaşımı büyük yankı uyandırdı.

Bir anda onlarca yorum alan paylaşım, işsizliğin büyük boyutlara ulaştığı, ekonomik durgunluğun had safhada olduğu Erzurum’da heyecanla karşılanırken, çok sayıda soruyu da beraberinde getirdi. Açıklamaya mesafeyle yaklaşanlar, önceki zamanlarda verilen sözleri hatırlatırken, kimileri de Mehmet Emin Öz’e ve paylaşımına alkış tuttu. Yorum yapan M. Emin Öz takipçilerinden kimileri de kurulacak fabrikalardan birkaçını kendi ilçelerine istediler.

Gün boyu devam eden yorumlardan bir bölümünü sayfamızda biz de yayınlayalım istedik. erzhaber

İŞTE O YORUMLAR…

Erkan Ertürk En son açtığımız Çeşme fabrikasından sonra açılacak fabrikaları sabırsızlıkla bekliyor olacağız ya Allah’ınızı severseniz milletin aklıyla dalga geçmeyelim sekmenin sözüne inanıp kos koca bakan beye yanlış bilgi veriliyor ve yanıltılıyor bu adam bakanları bile parmağında oynatıyor bu adama yeter diyecek biri yokmu.

TC Dursun Şen Evet daha öncede 2,5 milyon işsize iş bulacaklarının sözünü vermişti…

Celil Kalkan INŞAALLAH GERÇEKLEŞSE ERZURUMA FAYDASI OLUR ÇÜNKÜ İŞSIZLIK ERZURUMDA EN ÖNEMLI SORUN BU KONUDA BELEDIYE BASKANLARIMIZ ÇOK SIKINTI CEKIYOR SABAH KALKAN BELEDIYENIN KAPISINI ÇALIYOR BELEDIYE BASKANLARIMIZ NORMAL GÖREVLERINI YAPAMIYORLAR.

Fesih Özyurt BU MÜJDEYE ERZURUMLUNUN ÇOK İHTİYACI VARDI.İNŞAALLAH GERÇEKLEŞİR…TAKİP ETMEK VE DESTEKLEMEK ŞARTTIR…ALLAH CC.DAİM EYLESİN.

Ibrahim Kaptan İnşallah doğru çıkar. Çünkü hükümet tek fabrika yapmadı belki özel sektör yapar ümidiyle selam sevgiler.

Samih Sultan Şahan Saygı değer başkanım fikriniz ve icraatlarınız geleceğe umut olur inşallah.

Önder Yilmaz Umut fakirin ekmeği. Ne fabrikası olduğunu da söyleyin bari!..

Murat Usta Başkanım Hayırlı olsun erzma yanlız bişeyi hatırlatmakta fayda var bu fabrikalardan 5 tanesini belirli ilçelerin arasına yapsanız örneğin birini karaçoban hınıs arasına diğer ilceleride ona gire ayarlasanız cok iyi olur bölge halkı için saygılar sunar hayırlı görevler dilerim iyiki varsınız.

Ömer Toksoy Biz REİS Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrendik. Biz söze değil icraata bakarız.. Kılıçdaroğlu diyorya. Biz söz veripte sözümüzün arkasında duranlardan değiliz… İnşallah Erzuruma verilen bu sözler sözde kalmaz bir an önce hayata geçirilir.
Hem doğu halkı hem Erzurum halkı sevinir. 
Gurbet hasreti çoğu insan için biter.

Hasan Silin Düşündürücü….!!!!!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.