Dolar 32,3294
Euro 35,1232
Altın 2.302,47
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

ERZURUM’A HOŞGELDİNİZ!

ERZURUM’A HOŞGELDİNİZ!
28 Eylül 2016 20:39

03-hediye

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi, üniversite eğitimi için kente gelen öğrencileri “Genç kardeşim Erzurum’a hoş geldin” diyerek karşılıyor.

Atatürk Üniversitesi ile Erzurum Teknik Üniversitesi’nde kurulan stantlarda öğrencilere Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in gençler için kaleme aldığı mektup ile çeşitli ürünlerin yer aldığı hediye çantası takdim ediliyor. İçinde çeşitli hediyelerin yanısıra, Başkan mehmet Sekmen’in kaleme aldığı bir de mektubun bulunduğu 10 bin adet çanta, Erzurum Gençlik Meclisi elemanları tarafından dağıtıldı.

Başkan Sekmen, öğrenciler için kaleme aldığı mektubunda, “Tarihimize yön vermiş şehirlerimizden olan kadim Erzurumumuza, ‘eğitim ve öğretim’ görmek üzere hoş sefalar getirdin, hoş bulursun inşallah. Bir yerel yönetici ve bu kentin Belediye Başkan’ı, eskilerin tabiriyle ‘Şehremini’ olarak, şehirde olan biten her olaydan ve burada yaşayanların her türlü ihtiyaç ve şikâyetlerinden de sorumluluk duyan bir anlayışa sahip olduğumuzu özellikle belirtmek istiyorum. Sevgili kardeşim, madden ve manen huzuru yakalamış, geleceğe hazır ve geçmişinden haberdar, ülkesini, bu ülkenin insanını bilen, seven fakat aynı zamanda, dünyanın her köşesinde yaşayan başka insanlarla, farklı hayatlarla iletişim kurmaktan kaçınmayan, dünyayı kendisine emanet bilen ideale sahip bir yeni nesil arzumuzu, sizlerle gerçekleştireceğimize inancımız tamdır. Yüksek medeniyetler kurmuş köklü ve soylu bir geleneğe, derin ilmi ve sanatsal birikime sahip, her alanda söz sahibi olmuş insanların yetiştiği bu kıymetli topraklarda yaşıyor olmanın güzelliklerinden ve nimetlerinden faydalanmak yanında, sıkıntılarına göğüs germek, mücadele etmek ve her daim elimizde tutmak kararlılığı ile çalışmak zorunda olduğumuzu da unutmayalım.”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.