Dolar 32,5529
Euro 34,6877
Altın 2.416,97
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Parçalı Bulutlu
Erzurum
22°C
Parçalı Bulutlu
Çar 24°C
Per 23°C
Cum 21°C
Cts 22°C

ERZURUMDANHABERLER YAZDI, BAŞKAN DEMİRHAN KULAK VERDİ

ERZURUMDANHABERLER YAZDI, BAŞKAN DEMİRHAN KULAK VERDİ
3 Ekim 2016 20:43

01-ali

BB ERZURUMSPOR yönetimi, aldığı “duygusal” kararında ısrarcı olmadı, erzurumdanhaberler.com’un çağrısına da kulak vererek Kâzım Karabekir (Cemal Gürsel) Stadı’nın güney cephesinde bulunan ERÇİMSAN’a ait reklamların üzerini kapatan brandayı kaldırdı.

erzurumdanhaberler.com Genel Yönetmeni Öztürk Akkök’ü arayan BB Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan, “Ağabeyi, çağrınıza yönetim olarak kulak verdik ve bugün (pazartesi) ERÇİMSAN reklamlarını örten brandayı kaldırdık” haberini verdi. ERÇİMSAN Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’i de aradığını ve aldıkları kararı kendisine de bildirdiklerini belirten Başkan Demirhan, şunları söyledi:

BAŞKAN’IN TEŞEKKÜR BRANDASI BAŞKA YERE KAYDIRILDI

“-ERÇİMSAN ve Aşkale Çimento, hiç şüphesiz bu şehrin marka olmuş çok önemli bir değeridir. BB Erzurumspor gibi, ERÇİMSAN da bizimdir. Yönetim Kurulu başkanı Lütfü Yücelik ile ilgili görüş ve düşüncelerimiz de herkes tarafından bilinmektedir. Kimseyle mücadele etme gibi bir niyet içinde değiliz. Yönetim olarak aldığımız kararı, sizin de çağrınızı aklımızda tutarak, yeniden gözden geçirdik ve üzerinde Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Mehmet Sekmen’e teşekkürümüzün yazılı olduğu brandayı ERÇİMSAN reklam panolarının üzerinden kaldırdık ve bir başka tarafa taşıdık.”

BB Erzurumspor olarak, bu yıl da şampiyon olmak istediklerini, bu hedefe ulaşabilmek için de tüm güçleri seferber ettiklerini özellikle belirten Başkan Demirhan, “Bu uzun soluklu ve zor virajları, aşılması zor engelleri bulunan yolda basınımızla, iş dünyamızla, bürokratımızla ve taraftarımızla el ele, kol kola birlikte yürümek istiyoruz. Erzurum’un bir değeri olarak gördüğümüz Lütfü Ağabeyi de, inanıyorum ki, bu yolda bizi yalnız bırakmayacaktır. erzurumdanhaberler sitesine de gösterdiği samimi yaklaşımından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.