Dolar 32,3984
Euro 35,0370
Altın 2.322,52
BİST 9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 17°C
Parçalı Bulutlu
Erzurum
17°C
Parçalı Bulutlu
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 18°C
Çar 14°C

ERZURUMSPOR’DA 26 YIL MÜDÜRLÜK YAPTI

ERZURUMSPOR’DA 26 YIL MÜDÜRLÜK YAPTI
28 Haziran 2020 15:26 | Son Güncellenme: 28 Haziran 2020 15:27

ÖNÜNDE “Büyükşehir Belediye” yamasının olmadığı, gönüllerde orijinal haliyle taht kurmuş, “mavi-beyaz” dendiğinde taraftarlarının kanının damarlarda çok daha hızlı akmasına neden olduğu yıllarda Erzurumspor’un aralıksız 26 yıl müdürlüğünü yapan, “dadaş” kimliği ile özdeş, gönül insanı, bir beyefendi kişilik Tuncer Çakmur hayata veda etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekilleri’nden Mücahit Himoğlu’nun, sosyal medya hesabı üzerinden verdiği özel bilgiye göre, bugün (28 Haziran 2020) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ve Abdurrahmangazi Mezarlığı’nda toprağa veriler Tuncer Çakmur, Erzurumspor’un kuruluşunda önemli rol üstlendi.

Erzurumspor’dan önce, amatör kümenin önemli kulüplerinden Aziziyespor’un Kulüp Başkanlığı’nı yapan Tuncer Çakmur, Mavi-Beyazlı Kulüp’ün kuruluşunda Raci Karakaş ile birlikte görev aldı. Karayolları 12. Bölge Müdürlüğü’nden emekli olduktan sonra, Erzurumspor Kulübü Müdürlüğü görevini 1970 yılında üstlenen Tuncer Çakmur, bu görevi 1996 yılına kadar aralıksız devam ettirdi.

Cumhuriyet öncesi dönemde Erzurum Belediye Başkanlığı yapan Resul Paşa’nın torunu olan, çevresinde “Tam bir Erzurum beyefendisi” olarak bilinen, dadaş kimliği ile özdeş bir kişiliğe sahip olan 3 çocuk babası Tuncer Çakmur, ikindi namazı sonrasında Abdurrahmangazi Mezarlığı’ndatoprağa verildi.

erzurumdanhaberler olarak Tuncer Çakmur’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı dileriz. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.