Dolar 32,3281
Euro 35,0599
Altın 2.296,43
BİST 9.012,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

ETSO BAŞKAN ADAYI’NDAN İNDİRİM TALEBİ

ETSO BAŞKAN ADAYI’NDAN İNDİRİM TALEBİ
26 Ekim 2017 10:14

ERZURUM Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) başkan Adayı Zafer Ergüney, Bayburt ve Gümüşhane için uygulanan doğalgaz indiriminin Erzurum için de uygulanması gerektiğini belirtti.

Türkiye’nin en uzun ve en sert kışının Erzurum’da yaşandığını ifade eden Ergüney, “Erzurumluların özellikle kış mevsiminde ödediği doğalgaz faturası ekonomik açıdan büyük sıkıntı yaşatıyor. Kış mevsiminin en uzun ve en sert yaşandığı illerin başında Erzurum geliyor. Bayburt ve Gümüşhane’nin toplam nüfusu Erzurum’un nüfusunun yarısı kadar. Bizde bu indirimi talep ediyoruz. Erzurum’da bir aile aylık 300-400 TL arasında doğalgaz faturası ödüyor. Bu da insanların belini büküyor”dedi.

KONUYU GÜNDEMDE TUTMALIYIZ

Bayburt ve Gümüşhane’nin faydalanacağı yüzde 9’luk doğalgaz indiriminin vakit kaybetmeden Erzurum için de talep edilmesi gerektiğini vurgulayan Ergüney, “Başta yerel yöneticiler ve şehrin ekonomisine yön veren kurumlar olmak üzere gerekli girişimlerin biran önce yapılması lazım. Bu konuda herkes birlik olmalı. İnsanların aylık gelirinin yarısını doğalgaz faturasına ödediği bu kentte yapılacak olan indirim vatandaşlara rahat bir nefes aldıracaktır. Vakit kaybetmeden girişimler yapılmalıdır”diye konuştu.

STK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) başkan adayı Zafer Ergüney, STK turları kapsamında Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şubesi’ni ziyaret etti. Şube başkanı Recep Akgül ve yöneticilerle bir araya gelen Ergüney çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Şehrin ekonomisinin ve ticaretinin gelişmesine katkı sağlamak için ETSO’ya başkan adayı olduğunu açıklayan Ergüney, bu kapsamda herkesle fikir alışverişinde bulunmaya çalıştığını söyledi. STK ayrımı yapmadan her kapıyı çaldığını da ifade eden Ergüney, “Erzurum ekonomi ve ticarette vites yükseltmeli. Bu konuda iddialıyız. Önemli projelerimiz var ve bu projeleri herkesle paylaşıyoruz”dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şube Başkanı Recep Akgül de, Ergüney’in çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, “Biz bu şehir için atılan olumlu her adımın arkasındayız ve destekçisiyiz”diye konuştu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.