Dolar 32,4985
Euro 34,8273
Altın 2.475,69
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Az Bulutlu
Erzurum
19°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 20°C
Cts 17°C
Paz 18°C

GECE-GÜNDÜZ DEMEDEN, KARLA MÜCADELE EDİYORLAR

GECE-GÜNDÜZ DEMEDEN, KARLA MÜCADELE EDİYORLAR
14 Aralık 2016 17:14 | Son Güncellenme: 14 Aralık 2016 17:15

ŞEHİR genelinde etkili olan kar yağışının yaşattığı “beyaz esaret”i ortadan kaldırmak amacıyla kolları sıvayan Palandöken Belediyesi, sorumluluk alanına giren bölgelerde 24 saat kesintisiz hizmet esasına göre çalışma başlattı.

Beyaz felç’e karşı 150 personel, 5 adet kar bıçaklı tuz sericili kamyon, 6 greyder, 2 mini loder, 2 ekskavatör, 10 adet kamyon, 2 adet kepçe traktör, 5 adet kepçe ile operasyon başlatan Palandöken Belediyesi, gece demeden, gündüz demeden çalışıyor.

Palandöken İlçesi’nin merkezinde ve sorumluluk alanlarına giren yerlerde 15 ekip halinde kesintisiz kar mücadelesi yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Ekiplerimiz karla mücadeleye gece yarısı başladı. Gördüğümüz lüzum üzerine, hizmet alımlar yaptık ve kar çalışmalarımızdaki ekip ve ekipman sayısını artırdık. İlçemizin temiz ve sağlıklı bir kış geçirmesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Yoğun kışa karşı kesintisiz 7/24 saat ve çift vardiya halin de hizmet vereceğiz. Palandöken Belediyesi olarak sorumluluk alanlarımız da ulaşımda hiçbir sorun yaşanmaması için gerekli tüm önlemlerimizi aldık, almaya ’da devam edeceğiz. Vatandaşlarımızdan sabırlı olmalarını ve bizlere yardımcı olmalarını bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.