Dolar 32,5432
Euro 34,8629
Altın 2.427,81
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 24°C
Az Bulutlu
Erzurum
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 22°C

GELECEK PARTİSİ İL ÖRGÜTÜ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

GELECEK PARTİSİ İL ÖRGÜTÜ GÖRÜCÜYE ÇIKTI
8 Haziran 2020 15:45 | Son Güncellenme: 8 Haziran 2020 15:49

GEÇTİĞİMİZ aylarda kuruluşunu tamamlayarak Ahmet Davutoğlu Başkanlığı’nda yola çıkan, Erzurum’da da kurucu başkanlık görevini de Avukat Zinnur Kara’ya emanet eden Gelecek Partisi, ilk basın toplantısını gerçekleştirmenin heyecanını yaşadı.

Erzurum’a gelen Genel başkan Yardımcısı Feramus Üstün ile Zigana Et-Mangal Tesisleri’nde basın mensuplarını ağırlayan Av. Zinnur Kara, teşkilatlanma çalışmalarını büyük bir hızla sürdürdüklerini söyledi.

Çoğu ilçede örgütlendiklerini ve yeni isimlerle halkın huzuruna çıktıklarına dikkati çeken Başkan Kara, Erzurum’un sosyal ve ekonomik yönden giderek kan kaybettiğini savundu.

SORUNLAR İVEDİLİKLE ÇÖZÜLMELİ

Son zamanlarda olumsuzlukları ile gündeme gelen Erzurum’un mevcut sıkıntılarının ivedilikle çözüme kavuşturulmasını isteyen Başkan Kara, “Havalimanı sorunu herkesin yakından ilgilendiği ve takip ettiği bir konu. Biz de bu konunun takipçisiyiz. Virüs nedeniyle yaşanan ekonomik sıkıntılara da mutlak surette çözüm bulunmasını istiyoruz. İşyerleri kapanan, iflas eden ve çaresizlik içinde kıvranan insanımıza iktidarın mutlak surette çare bulması gerekiyor” dedi.

Toplantıda Genel Başkan Yardımcısı Feramus Üstün de bir değerlendirme yaptı. Toplantı daha sonra soru-cevap faslıyla devam etti. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.