Dolar 32,5826
Euro 34,7975
Altın 2.513,17
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 23°C

GÖÇE KARŞI DURANLARIN HALKASI GİDEREK GENİŞLİYOR (Tıkla ve İzle)

GÖÇE KARŞI DURANLARIN HALKASI GİDEREK GENİŞLİYOR (Tıkla ve İzle)
3 Temmuz 2019 10:12 | Son Güncellenme: 3 Temmuz 2019 10:14

ERZURUM‘da her şeye rağmen yaşama azmi ve gayreti içinde olan dostların bir araya gelerek gerçekleştirdikleri herefenede ortaya atılan görüşler, taraftar toplamaya devam ediyor.

“Sadece sohbet etmek ve baki kubbede hoş bir seda bırakmak” amacıyla, evinin bahçesinde kurduğu herefene sofrasında dostlarını ağırlayan dönemin Kazım Karabekir Eğitim Enstitüsü’nün “efsane” hocalarından Bedri Avcı ile aynı etkinlikte konuşan İşadamı Muammer Cindilli’nin yaptıkları konuşmalarda ortaya attıkları öneri ve görüşler, büyük yankı uyandırdı.

“Hiç aklımdan, toplantının böylesi bir noktaya geleceğini geçirmemiştim. Yani planlı birşey değildi. ecrzurumdanhaberler.com’un yaptığı haber sonrası, çok geniş çevrelerden, ülkenin dört bir tarafından telefonlar, mesajlar aldım” diyen Bedri Avcı, Oltu Belediye Başkanı Necmettin Taşçı’nın da, benzeri bir toplantıya evsahipliği yapmak istediğini hatırlattı.

Göçe karşı olanların ve her şeye rağmen Erzurum’da kalınması, şehre sahip çıkılması gerektiğini söyleyenlerin sayısının giderek artıyor oluşu, önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Spontane gelişen olayları, Duvar Gazetesi’nde yorumladık. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.