Dolar 32,5987
Euro 34,7452
Altın 2.497,10
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Az Bulutlu
Erzurum
19°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 22°C

GÜNÜMÜZDE BÖYLELERİ DE VAR!

GÜNÜMÜZDE BÖYLELERİ DE VAR!
24 Şubat 2017 12:51 | Son Güncellenme: 24 Şubat 2017 12:52

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi Güvenlik Şube Müdürlüğü’nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Ercan Aktaş ve Süleyman Güzelbaba, “insanlık öldü” diyenlere, “hayır, ölmedi” dedirtip, parmak ısırtan bir davranış sergiledi, hem insanlığın nasıl olması gerektiğini gösterdi ve hem de Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in talimatıyla cumhuriyet altını ile ödüllendirildiler.

Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla ilişkiler Daire Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada; Olimpiyat Park’ta devriye gezen güvenlik görevlileri Ercan Aktaş ve Süleyman Güzelbaba, bir çanta buldu. İçerisinde kimlik bilgisi bulunan ve 20 bin lira değerindeki ziynet eşyası ile dolu olan çanta, daha sonra sahibine teslim edildi.

ALTIN İLE ÖDÜLLENDİRİLDİLER

Bu davranışları ile gören, duyan herkese “helal olsun” dedirten Ercan Aktaş ile Süleyman Güzelbaba, hem üstlerinden takdir gördü ve hem de Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in talimatıyla, cumhuriyet altını ile ödüllendirildi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ünsal Kıraç, bu güzel davranışı gösteren güvenlik görevlileri ile Destek Hizmetleri Daire Başkanı Yücel Kara’yı tebrik ederek, “Erzurum Büyükşehir Belediyesi bünyesinde böylesine doğru çalışan insanların bulunması bizleri onurlandırıyor. Liyakatli ve özverili kadrolara sahip belediyemizin her biri çalışanı Dadaşın vakarıyla hareket eden bir kabiliyet ve karaktere sahiptir. Bütün mesai arkadaşlarımıza şehrimizin gelişimi için gösterdikleri özveriden ötürü teşekkür ediyoruz” dedi. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.