Dolar 32,5870
Euro 34,7196
Altın 2.498,90
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Az Bulutlu
Erzurum
19°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 22°C

HAYALLER SINIR TANIMIYOR, ÇOCUKLAR BAYRAM EDİYOR

HAYALLER SINIR TANIMIYOR, ÇOCUKLAR BAYRAM EDİYOR
19 Ocak 2020 21:01 | Son Güncellenme: 19 Ocak 2020 21:13

GENÇLİK ve Spor Bakanlığı Erzurum Yakutiye Gençlik Merkezi tarafından Sosyal Medyadan Sosyal Meydana sloganıyla düzenlenen etkinliklerin de katkısıyla MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi haftasonunda bayram yerine döndü.

Gençlerin ve çocukların sosyal medyadan uzaklaşarak, spora, sanata, tiyatroya ve değişik türde çeşitli sosyal etkinliklere yönelmelerini sağlamak amacıyla 81 ilde hayata geçirilen Sosyal Medyadan Sosyal Meydana etkinliği, MNG AVM’de gerçekleşti.

Halk oyunlarından tiyatroya, küçük çaplı konserlerden çeşitli müzik etkinliklerine varıncaya kadar değişik programların uygulandığı AVM’de, resim ve ebru gibi sanatsal etkinliklerin de atölye çalışması yapıldı.

Palyaçoların minikleri eğlendirmek için her yolu denediği AVM’de, en çok da ücret karşılığı verilen hizmetler ilgi çekti.

Salonun ortasına kurulan şişme havuzda tekne keyfi yaşayan minikler, çizgi filmlerde gördükleri robotlara binerek benzeri türde heyecan yaşadı, unutamayacakları bir gün geçirdiler.

Bu arada mağaza vitrinlerinde yüzde 70’lere varan indirim ilanları, insanların fazla ilgisini çekmedi.

Hava sıcaklığının sıfırın altında 10-12 derecelerde seyrettiği Erzurum’da, olumsuz hava koşulları en çok AVM’lerdeki yeme, içme ve eğlence merkezlerinin işine yaradı. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.