Dolar 32,3154
Euro 35,1147
Altın 2.292,51
BİST 9.065,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

HEYECAN YARIN BAŞLIYOR

HEYECAN YARIN BAŞLIYOR
1 Eylül 2016 19:00 | Son Güncellenme: 1 Eylül 2016 21:01

nobree

BÜYÜKŞEHİR Belediye Erzurumspor, yarın akşam saat 19.00’de Cemal Gürsel’de, Diyarbakır Amedspor’u misafir edecek.

ERZURUMDANHABERLER / SPOR – Kadrosunu, Süper Lig tecrübesi bulunan futbolcularla takviye eden ve lige “şampiyonluk” parolası ile başlayan Mavi-Beyazlı ekipte yarın akşam gözler hiç şüphesiz Mert Nobre ve Engin Baytar’ın üzerinde olacak.

Bu önemli maça “mutlak galibiyet ve üç puan” parolasıyla hazırlanan BB Erzurumspor’u bu maçta taraftarın yalnız bırakmasını istemediklerini belirten Başkan Ali Demirhan, “Taraftarımızdan 90 dakika boyunca centilmence bir destek ve tezahürat bekliyoruz. Ülkemizin çok hassas bir dönemden geçtiği hepimizin malumu. Böylesine kritik dönemde hepimizin biri birimize destek olması gerekir. Taraftarımızdan yarın akşamki maçta sakin olmalarını, taşkınlık çıkarmaya, kötü tezahüratta bulunmaya çalışanlara da engel olmalarını istiyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.