Dolar 32,5940
Euro 34,8052
Altın 2.497,31
BİST 9.438,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Az Bulutlu
Erzurum
19°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 22°C

HINIS BELEDİYESİ’NİN AYIBI

HINIS BELEDİYESİ’NİN AYIBI
15 Eylül 2016 09:12

02-hinis-hastane

YAPILAN son yerel seçimlerde, belediyeyi HDP’li bir adaya teslim eden Hınıslılar, bugün hizmet görememenin ciddi üzüntüsünü yaşıyorlar.

Yol, içmesuyu, çevre temizliği noktasında seçtikleri, sonradan tutuklanan ve cezaevine gönderilen Başkan Hasan Basri Fırat’tan beklediklerini bulamayan vatandaşlar, hasret kaldıkları hizmeti, belediyeye atanan kayyumdan bekliyorlar.

Siyaseten yanlış yaptıklarını, HDP’li başkanın işbaşına gelip de, hizmet yerine bölücülük yapmaya başladığında anladıklarını belirten Hınıslılar, “Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın ilçemize kazandırdığı, adını şehidimiz Yavuz Yürekseven’den alan Devlet Hastanemiz var. Bu hastanemiz hizmete girdiğinde, sadece bizlere sağlık hizmeti vermekle kalmamış, çevre düzenlemesi, parkı, bahçesi ile de yöreye müthiş bir canlılık kazandırmıştı” dedi, sonra şöyle devam ettiler:

“-Önündeki parka da önceki belediye başkanımız zamanında, dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adı verilmişti. Yerel seçimlerde nasıl ki yönetim el değiştirdi, Hınıs’ın da zaten kötü giden kaderi iyice karardı. Bugünlerde, bölücü terör örgütü PKK adına sözde adalet komisyonu kurduğu ve bir vatandaşı yargılayarak, cezalandırdığı gerekçesiyle cezaevinde bulunan Belediye Başkanı Hasan Basri Fırat, hizmet üretecek, sorunu, sıkıntıyı giderecek yerde farklı işlerle uğraşır oldu. Şehit Yavuz Yürekseven Devlet Hastanesi ile Recep Tayyip Erdoğan Parkı, ilk yapıldıkları dönemde Hınıs’a çok farklılık katmışlardı. Ama geçen süreçte, belediyenin buralara sırt dönmesi, temizliği ve bakımı ile ilgilenmemesi, vahayı çöle çevirdi. Umarız belediyeye atanan kayyum heyeti, ilçemize beklediğimiz hizmetleri getirir.” erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.