Dolar 32,5840
Euro 34,7992
Altın 2.514,18
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 22°C

ILICALI’NIN BAKANLIK BEKLENTİSİ…

ILICALI’NIN BAKANLIK BEKLENTİSİ…
26 Haziran 2018 11:04

PARTİSİ tarafından bu dönem milletvekili adayı gösterilmeyen Mustafa Ilıcalı, düzenlediği “veda kahvaltısı”nda yaptıkları işleri anlattı, “halkımızdan helallik istiyorum” derken, Ulaştırma Bakanlığı’na göz kırptığını hissettirmekten de kendisini alamadı.

Müceldili Konağı’nda sivil toplum kurulularının temsilcileri ve basın mensupları ile bir araya gelyen Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, alınan seçim sonuçlarının mutlak surette masaya yatırılacağına işaret etti, ““Erzurum’da oylarımızda düşüş olduğu bir gerçek. Yetkili organlarımız bunu değerlendirecek. Partinin de her seçimde kazanmasının sebebi de bu. Yani nerede yanlış yaptığımızı her zaman kontrol ediyoruz” dedi.

ANKARA’YA ÇIKARTMA YAPACAĞIZ

Ak Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, ERVAK Başkanı Erdal Güzel, Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer ve Erzurum Sivil Toplum Platformu Başkanı Mustafa Güvenli’nin yanısıra İşadamı Muemmer Cindilli’nin de katıldığı toplantıda, Mustafa Ilıcalı için “umarız bakan olarak atanırsınız” temennileri yüksek sesle dile getirildi. Ak Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Ilıcalı lehine kulis çalışmaları yapmak amacıyla Ankara’ya çıkartma yapacaklarını söyledi.

Kahvaltı sonrası seçim sonuçlarına ilişkin bir değerlendirme yapan Mustafa Ilıcalı, şunları söyledi:

“- Seçimlerde, Cumhur İttifakıyla birlikte 300’ün üzerinde milletvekili çıkardık. Erzurum’da da milletvekili sayımıza bakacak olursak, geçen döneme oranla bir eksiğimiz olduğunu görürüz. Oylarımızda düşüş olduğu bir gerçek. Bunu partimizin yetkili organları ve Genel Başkanımız değerlendireceklerdir. Partinin de her seçimde kazanmasının sebebi de budur. Nerede yanlış yaptığımızı her zaman kontrol ediyoruz. Sonuç olarak 24 Haziran da seçimler sona ermiştir. Dünya adına ülkemiz adına önemli bir kazanç sağladık. Erzurum, tarihi bir başarıya imza attı. Oylarımızda düşüş olmasına rağmen, Cumhur İttifakına ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek verme konusunda yine ilk on içine girmiş durumda. Şimdiye kadar yanımda olan siz değerli basın mensuplarına çok teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin.” erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.