Dolar 32,5474
Euro 34,9987
Altın 2.434,94
BİST 9.766,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 23°C
Az Bulutlu
Erzurum
23°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 20°C

İSPİR-TORTUM DOSTLUĞU

İSPİR-TORTUM DOSTLUĞU
13 Kasım 2017 16:10

ÖZELLİKLE doğal hayatı koruma ve yaban hayvanlarına yönelik katliamları önleme adına büyük gayretler gösteren İspir Aksu Vadisi Derneği Başkanı Hanifi Aksu, Tortum’un Kazandere Köyü İlkokulu’na yardım eli uzattı. Okulun tamirat ve tadilat işlerini yaptıran Başkan Aksu’nun bu jesti köylülere, “Dost elinin uzanması için, dağllar hiç de engel değilmiş” dedirtti.

Zamanının önemli bölümünü dağlarda geçiren ve yaban hayatının gönüllü bekçiliğini yapan Hanifi Aksu’dan, mola vermek amacıyla uğradığı Tortum’un Kazandere Köyü İlkokulu öğrencileri bazı taleplerde bulundular.

TEPEDEN-TIRNAĞA BOYA

Okullarının tamirat ve tadilata ihtiyaç duyduğunu belirten öğrencilerin isteklerini kırmayan Başkan Aksu, 16 öğrencisi bulunan okulu tepeden tırnağa boyattı ve acil ihtiyaçlarını karşıladı.

Kazandere’nin, tortum’a bağlı bir köy olmasının hiç de öneminin olmadığını belirten Başkan Aksu, “Sonuçta Kazandere de bizim, o okulun öğrencileri de bizim çocuklarımız. Bakarsınız bir gün de Tortum’dan bir dernek ispir’in bir köyünün ihtiyaçlarını karşılamak için harekete geçer. Böylece dostluklar daha kalıcı hale gelir. İnsanların biri biri ile dayanışması için dağler, tepeler, nehirler engel olamaz, olmamalı da” dedi.

AKSU ÖĞRENCİLERİNE KİTAP DAĞITTI

Başkan Hanifi Aksu, kendi okullarında bulunan öğrencilere de yardım eli uzattı.

Aksu Şehit Mustafa Güler ilköğretim Okulu’nun 21 öğrencisine kitap ve iç çamaşırı dağıtan Başkan Aksu, çocukları mutlu etmeyi çok sevdiğini söyledi, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlıklı şartlarda ve huzur içinde eğitim görmesi en büyük isteğimdir” diye konuştu. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.