Dolar 32,3835
Euro 35,0225
Altın 2.326,63
BİST 9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Parçalı Bulutlu
Erzurum
13°C
Parçalı Bulutlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 18°C

İSPİR’DE RECEP AKDAĞ SELAMI!

İSPİR’DE RECEP AKDAĞ SELAMI!
9 Mart 2017 13:32

REFERANDUM çalışmalarını yürütmek için Erzurum’a gelen Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, babaocağı İspir’de düzenlediği miting sırasında halkı ilginç şekilde selamladı.

Halkı selamlarken, bir eli ile Rabia, diğer eliyle de Bozkurt işareti yapan Recep Akdağ, vatandaştan 16 Nisan’da “evet” demelerini istedi. Babaocağı’nda bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Akdağ, gördüğü ilgiden çok memnun kaldı.

İspir’de yaptığı konuşmada, mahalli idarelerin yapı taşı olan muhtarların yerel yönetimdeki önemine dikkati çeken Bakan Akdağ, Başkan Mehmet Sekmen’in şehrin bütün ilçelerinde olduğu gibi İspir’in gelişimine de yoğun gayret gösterdiğini hatırlattı.
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, “İspir çok tarihi bir ilçemizdir. İlçemiz için sağ olsun Başkanımız da bu husus ta yoğun gayret gösteriyor. Köyler yollarıyla içme sularıyla, alt ve üstyapısıyla çevresiyle gelişiyor ve değişiyor. Ve bu yatırımlarla birlikte ilçemize gelen insan sayısı da giderek artıyor. İlçedeki ekonomik hayatı canlandırmak için bazı önemli projeler var. Bunları da arkadaşlarımızla konuşuyor ve yatırımlarla ilgili çalışıyoruz. Gücümüz yettiği kadar bu güzel ilçenin kuvvetlenmesi ve burada hayatın canlanması için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz” dedi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.