Dolar 32,4930
Euro 34,7978
Altın 2.473,37
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Az Bulutlu
Erzurum
19°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 20°C
Cts 17°C
Paz 18°C

İŞTE VEFALI TÜRK İNSANLARI

İŞTE VEFALI TÜRK İNSANLARI
29 Mart 2018 09:50 | Son Güncellenme: 29 Mart 2018 09:54

AÇIK artırma yoluyla sattığı iki tosunun parasını Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfı’na bağışlayan Bayburt’un Bayırtepe Köyü’nden Recep Ali Yaya,  köyünde TSK Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilcisi Emekli Albay Sabri Topdağı tarafından şilt ve berat ile ödüllendirildi.

TSK Mehmetçik Vakfı’na yapılan yardımlardan dolayı şükran duyduklarını belirten Emekli Albay Sabri Topdağı, Bayburt’a giderek, Kozluk Köyü halkı adına Kozluk Köyü muhtarı Zekeriya Yavuz’a, Bayırtepe köyünde besicilik yapan Recep Ali Yaya’ya, Bayburt İl Özel İdare Genel Sekreteri Hayrettin Koçyiğit’e ve  Şen Bayburt Minibüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi  üyeleri adına Başkan Müzellef AktürkK’e TSK Mehmetçik Vakfı Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen şilt ve şilt beratları teslim etti.

TOSUNLARI AÇIK ARTIRMA YOLUYLA SATTI

Türk Silahlı Kuvvetleri’ne karşı duyduğu sevgiyi, iki tosununu açık artırma yoluyla satan ve elde ettiği parayı bağışlayarak gösteren Bayırtepe Köyü’nden Ali Yaya’nın davranışının her türlü takdirin ötesinde olduğu belirtildi.

Halkın Türk Silahlı Kuvvetleri’ne yönelik sevgisinin artarak devam ettiğini belirten Sabri Topdağı, yapılan yardımlara teşekkür etti. Topdağı, yaptığı konuşmada, “Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı’na yaptığınız bu bağış ile çok anlamlı bir katkı sağladınız. Sizlere tüm şehit/vefat ailelerimiz, malul gazi ve engelli Mehmetçiklerimiz adına şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle aziz şehitlerimizi ve gazilerimizden ebediyete intikal etmiş olanları rahmetle anarken, şehit ailelerimize, malul gazilerimize ve tüm Mehmetçiklerimize sağlık ve esenlikler diliyorum” dedi.

“GURUR DUYDUM!”

TSK Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilcisi Sabri Topdağı’nın köylerine kadar gelmesinden dolayı çok gururlandığını belirten Ali Yaya, “Devletimizin varlığı ve vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canını hiçe sayarak her türlü koşulda görev yapan Mehmetçiklerimizden şehit olanların geride kalanlarına, malul Mehmetçiklerimize ve onların çocuklarına destek olmayı bir görev kabul ediyorum. Onların sayesinde bu memlekette huzurlu bir şekilde yaşıyoruz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da elimden gelen her türlü desteği sağlayacağım” dedi. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.