Dolar 32,5084
Euro 34,8143
Altın 2.487,04
BİST 9.551,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cum 20°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 19°C

İYİ PARTİ’DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

İYİ PARTİ’DEN GÖVDE GÖSTERİSİ
22 Aralık 2018 14:37 | Son Güncellenme: 22 Aralık 2018 15:14

İSMİ, İYİ Parti’den Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Mahmut Uykusuz, seçilmesi halinde herkesi kucaklayan bir görev anlayışıyla hareket edeceğini belirtti, “Sorunları çok büyük bir şehri yönetmeye talip olmak, ateşten gömlek giymek gibi bir şey. Bu memlekette yaşayan, halkının sıkıntılarına uzun zamandan beri tanıklık etmiş birisi olarak öncelikleri belirlemiş durumdayız. Biz, Erzurum’u sevdiğimiz için aday olduk” dedi.

Havalimanında partililer tarafından karşılanan, üzerinde farklı mesajların yazılı olduğu dövizlerle karşılanan Mahmut Uykusuz’a, şehrin girişinde cirit ekibi eşlik etti. Otobüsten inen ve ciritçilerle tokalaşan Uykusuz, İYİ Parti İl Binası önünde vatandaşlara hitap etti. Seçilmesi halinde Karadayı Mağdurları’nın uzun zamandan beri yaşadıkları mağduriyeti gidereceği sözü veren Uykusuz, şöyle devam etti:

DELİKLİ KÖR KURUŞUN HESABI SORULACAK

“- Halkımızın gösterdiği teveccühe çok teşekkür ediyorum. Umarım bu teveccühe layık oluruz. Seçime  3 aydan biraz daha fazla bir zaman var. Bu zamanı iyi değerlendireceğimize inanıyorum. Erzurum belediyelerini, Erzurum’un öz be öz çocukları yönetsin istiyoruz. Ancak biz biri birimizin dilinden ve derdinden anlarız. Bu şehrin ben yazında da vardım, kışında da, gecesinde de-gündüzünde de. Erzurum’un sorun ve sıkıntılarını iyi biliyoruz. Devletin ve milletin malını, kaynağını çarçur etmeden, azami titizlik göstererek, kullanacak, yerinde harcayacağız. Delikli kör kuruşun hesabını soracak, yalansız, riyasız bir görev anlayışıyla çalışacağız. Seçilir de görevi devralırsak, parti ayrımı yapmaksızın, herkesi kucaklayan bir görev anlayışıyla hareket edeceğiz.”

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Mahmut Uykusuz, “Bugün buradan seçim çalışmalarımızın da startını veriyoruz. Herkese ulaşacak, her kapıyı tıklatacak, her eli sıkacak, yapacaklarımızı da insanımıza anlatmaya çalışacağız. Yolumuz açık olsun. Görünen o ki, bize bundan böyle uyku haram” dedi. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.