Dolar 32,5104
Euro 34,9876
Altın 2.436,44
BİST 9.804,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 23°C
Az Bulutlu
Erzurum
23°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 21°C

KALBİNDEKİ STENT SAYISI İNANILMAZ

KALBİNDEKİ STENT SAYISI İNANILMAZ
24 Haziran 2020 06:03 | Son Güncellenme: 24 Haziran 2020 06:06

MATBAA işçiliğinden başladıkları serüvenlerini, bugün Erzurum’un bir marka kuruluşu haline getirdikleri Zafer Ofset Tesisleri’nde sürdüren Barlak kardeşlerin ağabeyi 56 yaşındaki Mehmet Barlak, sağlık konusunda inanılması güç bir rekoru elinde bulunduruyor.

Baskılı işlere, dergiye, kitaba, broşüre ve benzeri daha birçok ürüne ihtiyaç duyanların yolunun mutlaka düştüğü Zafer Ofset’i, yıllar içinde sadece Erzurum’un değil, bölgenin “en büyük” baskı tesislerine sahip bir markası haline getiren Barlak kardeşlerin ağabeyisi, 8 çocuk babası Mehmet Barlak, kalbini adeta “stent tarlası”na dönüştürdü.

Geçtiğimiz hafta, artık aşina olduğu masaya yine yatan ve kalbine bir stent daha taktırarak sayıyı 12’ye çıkartan Mehmet Barlak, şimdiye kadar tam 21 defa anjiyo olarak, bu alanda kırılması güç bir rekoru da eline geçirmiş.

İlk kalp rahatsızlığını 15 yıl önce, 41 yaşlarındayken yaşayan, yoğun ve yorucu çalışma temposu nedeniyle de sık sık hastalığı tekrar eden Mehmet Barlak, zaman içinde Atatürk Üniversitesi Kardiyoloji Anabilim Dalı’nın “gediklisi” haline gelmiş.

“Son bir yıl içinde tam 4 defe anjiyo oldum” diyen, son operasyonu da geçtiğimiz hafta geçiren Mehmet Barlak, “Artık kalbimde el sürülmemiş damar kalmadı” dedi, sürdürdüğü “tehlikeli yolculuk”un son halini böyle özetledi.

Son operasyonun ardından rotayı İstanbul’a çevirme kararı aldığını belirten, anjiyolar sırasında kaydı yapılan CD’leri Prof. Dr. Bingür Sönmez’e gönderdiğini kaydeden Mehmet Barlak, “Bingür Hoca’dan haber bekliyorum. Bana öyle geliyor ki, ‘buraya gel’ denecek, ben de kalkıp İstanbul’a gidecek, belki de bir kalp ameliyatı olacağım. Kendimi şimdiden o ameliyata hazırlıyorum” diye konuştu. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.