Dolar 32,3293
Euro 35,0939
Altın 2.298,16
BİST 9.043,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

KARATAŞ: ULU CAMİ’DE ŞÜKÜR MEVLİDİ OKUTACAĞIZ

KARATAŞ: ULU CAMİ’DE ŞÜKÜR MEVLİDİ OKUTACAĞIZ
21 Eylül 2017 11:39 | Son Güncellenme: 21 Eylül 2017 11:41

MHP İL BAŞKANI KARATAŞ, İSTİFALARI DEĞERLENDİRDİ

ARALARINDA eski ilçe başkanları ile parti yöneticilerinin de bulunduğu 250 kadar MHP’linin istifa ederek, partileri ile yollarını ayırdığına dair yayınlanan habere, İl Başkanı Naim Karataş’tan itiraz geldi. İstifa eden bazı isimlerin, kamuoyu tarafından öğrenilmesinden sonra, çok sayıda vatandaş ve partilinin “Başkanım şükredin, gidin Ulu Cami’de mevlid okutun” diyerek kendisini aradığını belirten Karataş, “Öyle 250 istifa falan kesinlikle söz konusu değil” dedi.

GELSİNLER YEMİN EDELİM

MHP’nin düne göre çok daha güçlendiğini, bir çözülme veya yaprak dökümünün kesinlikle olmadığını belirten MHP İl Başkanı Naim Karataş, bu gerçeği yakında herkesin göreceğini söyledi. Önümüzdeki haftalarda Milliyetçi Hareket Partisi’ne büyük katılımlar olacağını bildiren Karataş, “Bizde iddia edildiği gibi, büyük çaplı bir istifa kesinlikle yok. İl başkanı olarak, bu sözü şerefim üzerine yemin ederek söylüyorum. Acaba böyle bir iddiayı ortaya atanlar da benzeri türde bir yemini yapabilirler mi?” diye sordu ve şöyle devam etti:

“- İstifa edenleri bilen ve tanıyanlar, inanın düğün, bayram yapıyor. O isimlerin partimiz ile zaten bir bağı kalmamıştı. Normalde bizim de hepsinin kaydını, tüzüğümüz gereği silmemiz gerekiyordu. Bunu yapmadık. Aslında istifaları çok önemli bir gelişme olarak da görmüyorum. Zira istifa edenler, patronlarının yanında çalışan işçilerdir. Bizim partimiz ile değil yakından, uzaktan da olsa ilişkileri yoktur.”

ERZURUM SAHİPSİZ DEĞİLDİR

MHP’nin Erzurum’da giderek güçlendiğine dair bir gelişmenin de yine önümüzdeki süreçte yaşanacağını bildiren Karataş, “Parti olarak bizim güney ilçelerimizde teşkilatlarımız yoktu. Ama artık olacak. Yakın bir gelecekte Tekman, Hınıs, Karaçoban ve Karayazı’da ilçe teşkilatlarımızı kuracak, parti tabelamızı oralara da asacağız. Erzurum, yığınla sorun ve sıkıntısı olan bir şehir. Bizim bu sorun ve sıkıntıların çözümü noktasında da girişimlerimiz olacak. Erzurum, kesinlikle sahipsiz değildir” diyerek sözlerini noktaladı. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.