Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 21°C

KARŞILIKLI ZİYARET TRAFİĞİ HIZLANDI

KARŞILIKLI ZİYARET TRAFİĞİ HIZLANDI
16 Şubat 2021 09:03

ERZURUM başta olmak üzere, milletin, memleketin sorun ve sıkıntılarına çözüm bulabilmek amacıyla siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretlerde bulunarak vatandaşın özlemini çektiği bir görüntüyü yansıtan DEVA Partisi İl Başkanı Vahit Bingöl’e Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Büyük Birlik Partisi (BBP) il yönetimleri iade ziyarette bulundular.

CHP İl Başkanı Bülent Oğuz ile BBP İl Başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, parti yönetimleri ile birlikte DEVA Partisi İl Yönetimi’ni ziyaret etti, karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Görüşmeler sırasında gerek ülke ve gerekse memleket sorunlarını görüştüklerini belirten DEVA İl Başkanı Vahit Bingöl, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“-Vatan evlatlarına yönelik hain ve alçakça katliamın sonrasında insan ne konuşabilir, ne söyleyebilir? Ülke olarak sözün bittiği bir yerdeyiz. Bu terör belasının artık bitmesi, akan kan ve gözyaşının durması, durdurulması gerekiyor. Bir yanda terör, diğer yanda salgın hastalık illetiyle boğuşan milletin ayakta duracak takati kalmadı. Morallerin dibe vurduğu günleri yaşıyoruz. İşin kötüsü her gün ortaya çıkan yeni sıkıntılar ve olumsuzluklar, çöken moralleri iyiden iyiye yerlere seriyor. Üç aylara girdik. Mübarek günleri yaşıyoruz. Hiç olmazsa bu mübarek aylarda olumsuzluklara bir son verilse. Bizim tabanda sergilemeye çalıştığımız birlik ve beraberlik görüntülerini insanımız Ankara ölçeğinde de görmek istiyor.”

Erzurum’un sosyal ve ekonomik konularda yaşadığı darboğazın, güçlerin bir araya gelmesiyle aşılabileceği inancında olduklarını belirten CHP İl Başkanı Bülent Oğuz ile BBP İl Başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, diğer siyasi parti yönetimleri ve sivil toplum kuruluşlarına “bir ve beraber olma” çağrısı yaptılar. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.