Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum °C
Erzurum
°C
°C
°C
°C
°C

KESME ŞEKERDEN DUVAR, MAKARNADAN KULE, GALETADAN BAHÇE!

KESME ŞEKERDEN DUVAR, MAKARNADAN KULE, GALETADAN BAHÇE!
14 Kasım 2019 09:09

ATATÜRK Üniversitesi’nin, belirlediği hedeflere “sessiz ve derinden” giden fakültelerinden birisi olan Turizm’de, bir yandan hizmet sektörüne katile getirme adına farklılıklar oluşturuluyor, hem de Erzurum’un değerlerini tanıtma adına, gıda maddeleriyle sanatsal çalışmalar yapılıyor.

ERZURUM’U VİTRİNE ÇIKARTIYORUZ

Geçtiğimiz aylarda Erzurum’da düzenlenen Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı’nda, yaptıkları yenilik ve çalışmalarla vitrine çıktıklarını, hem yöreesel yemekleri halkın beğenisine sunduklarını, hem de ilginç tasarımlarla kendilerini anlatmaya ve tanıtmaya gayret gösterdiklerini belirten Uygulama Oteli Koordinatörü, Araştırma Görevlisi Erkan Denk, “Öğrencilerimin kesme şeker, makarna ve galeta kullanarak yaptıkları Yakutiye Medresesi ve Saat Kulesi-Erzurum kalesi maketleri çok ilgi çekti, beğeni topladı. Amacımız, bu tür değişik çalışmalarla hem öğrencilerimizi eğitmeye, motive etmeye, üretken hale getirmeye çalışıyor, hem de Erzurum’un tanıtımına kendi çapımızda katkı sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

HİZMETE KALİTE GETİRİYORUZ

Fakülte olarak öğrencilerini günün şartlarına ayak uyduracak ve üretken olabilecek şekilde yetiştirmeye gayret ettiklerini belirten Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Gürbüz, sadece üniversite personeline değil, hem hasta ve yakınlarına, hem de şehir halkına kaliteli hizmeti, ucuza vermeye çalıştıklarını kaydetti.

Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı’nın talimatıyla, otel kompleksinde, öncelikle tıp fakültesi öğrencilerinin dinlenme ve çalışmalarına imkan verecek bir yeni kafe oluşturduk. Son derece sessiz ve nezih bir ortamda gerek öğrencilerimiz ve hekim arkadaşlarımız, hem de hasta ve yakınları, bu hizmetimizden yararlanabilecekler” diye konuştu. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.