Dolar 32,5963
Euro 34,8549
Altın 2.496,68
BİST 9.633,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 22°C

KIRKPINAR VE UÇAR’DAN SEÇMENE YAKIN MARKAJ!

KIRKPINAR VE UÇAR’DAN SEÇMENE YAKIN MARKAJ!
10 Mayıs 2018 11:48

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayları Canan Uçar ve Melih Kırkpınar, seçim gezilerini hız kesmeden sürdürüyorlar. Tortum ve Uzundere’ye çıkarma yapan ve seçmeni yakın markaja alan Uçar ile Kırkpınar, seçilmeleri halinde yapacakları hizmetleri  anlattı, 24 Haziran seçimleri için de destek istediler.

Önce Tortum’a uğrayan Canan Uçar ile Melik Kırkpınar, burada esnaf ziyaretlerine ağırlık verdi, kahvelerde vatandaşlar ile sohbet edip, çay yudumladılar.

Halkın İYİ Parti’ye olan desteğinin her geçen gün arttığını belirten Canan Uçar, yatırım yaparken merkez ve ilçeler arasında ayrım yapılmaması gerektiğini hatırlattı.

ÖNCE TORTUM’A UĞRADILAR

Tortum’da yaşanan ekonomik sıkıntılara dikkat çeken Uçar, İYİ Parti kadrolarının çözüm için yola çıktığını ifade etti. İYİ Parti’nin Kuzey, Güney, Doğu, Batı ayrımı yapmadan topyekün bir kalkınma hamlesine imza atacağını da belirten Uçar, “ Tortum bizim en güzide ilçelerimizden birisi. 20 yıl önceki Tortum nasılsa bugünde aynı. İşsizlik hat safhada. Esnaf dertli, vatandaş sıkıntıda. Ufak tefek dokunuşlarla bir ilçenin kaderini değiştiremezsiniz. Biz İYİ Parti olarak, ilçe ve köylerimize yönelik de programlarımızı hazırladık. Tortumlular’ın desteğini istemeye geldik” dedi.

İLÇELERİMİZİN ÇOĞU PERİŞAN

İYİ Parti Milletvekili aday adayı Melih Kırkpınar’da tarım ve hayvancılıkla adından söz ettiren ilçelerimizin bugün içler acısı halde olduğunu söyledi. Tortum’u yeniden eski parlak günlerine kavuşturmak için çalışacakları sözü veren Kırkpınar, “Tortumlu’nun derdi bizimde derdimiz. Dut’uyla, pekmez ve ürünleriyle çok zengin bir potansiyele sahip olan Tortum’a hak ettiği değeri vermek boynumuzun borcudur. Onun için buradayız ve sizlerden destek istiyoruz”diye konuştu.

UZUNDERE HAKETTİĞİ YERDE DEĞİL

Daha sonra Uzundere ilçesine geçen aday adayları burada da vatandaşlarla bir ara geldi. Uzundere’nin turizmde söz sahibi olabilecek bir ilçe olduğunu ancak hak ettiği değerin verilmediğini belirten Uçar ve Kırkpınar, “Uzundere, tarihi ve doğal güzellikleri ile zengin bir ilçe. Tortum Şelalesi, Öşvank ve Haho Kiliseleri, Yedigöller birer servet değerinde. Ancak paha biçilemez değerde olan bu zengin kaynaklar, yeterince değerlendirilemiyor. İYİ Parti iktidarı, Uzundere’nin, Tortum’un ve Erzurum’un diğer ilçelerinin kötü kaderini değiştirecek” diye konuştular.

Canan Uçar ve Melih Kırkpınar,Kuzey ilçeleri’nde gördükleri ilgiden hayli memnun kaldıklarını ifade ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.