Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 17°C
Az Bulutlu
Erzurum
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 22°C
Çar 23°C

KÖŞK KÖYÜ’NDE YANGIN!

KÖŞK KÖYÜ’NDE YANGIN!
16 Mayıs 2018 21:34

ERZURUM‘un mesire yerlerinden olan Köşk Köyü’nde, henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında, depo olarak kullanılan bir ev cayır cayır yandı.

Köy halkına korkulu saatler yaşatan yangın, Ramazan’ın ilk gününde, saat 15.30 sıralarında başladı.

Yaklaşık 10 yıl önce evi, çıkan yangında kül olan Reşat Köse’ye ait eski evin odun dolu çatı katında çıkan yangın, talihsiz adamı bir kez daha canevinden vurdu.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nden istenilen itfaiye araçları, kent merkezine yaklaşık 20 kilometre uzaklıktaki Köşk Köyü’ne yetişinceye kadar, evin her tarafını saran yangına köy halkı müdahale etti.

Yangının çok daha fazla büyüyüp de, diğer evlere sıçramaması için büyük çaba gösteren köylüleri, yağan yağmur rahatlattı.

Yangının çıkış nedeninin bilinmediğini belirten Köşk Köyü Muhtarı Durali Gökkaya, “Yangında herhangi bir can kaybı, hayvan telefi yaşanmadı” dedi.

Yangının çıktığı bölgede 10 yıl dara önce de yangın çıktığını, o yangında 3 evin kül olduğunu hatırlatan Muhtar Gökkaya, “Yanan evlerden birisi, bugün depo olarak kullandığı evi yanan Reşat Köse kardeşimize aitti. 10 yıl sonra yine bir yangın, yine zayiat. Rabbim beterinden korusun. Yangın, çıra gibi kupkuru odunların bulunduğu yerde başlamış. Bereket birkaç gündür hava yağmurluydu, yerler ıslaktı da yangın büyümedi. Büyükşehir’in itfaiye araçlarının yetişmesiyle birlikte yangın söndürüldü” diye konuştu. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.