Dolar 32,4961
Euro 34,5758
Altın 2.478,95
BİST 9.557,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Parçalı Bulutlu
Erzurum
22°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 19°C
Cum 20°C
Cts 18°C

KÜÇÜKLER’İN BÜYÜK HİZMETİNE NEŞTER!

KÜÇÜKLER’İN BÜYÜK HİZMETİNE NEŞTER!
20 Eylül 2018 17:25

DÖNEMİN Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler tarafından yaptırılan Solakzade Cami önündeki altgeçidin hayli kaba olan ve işyerlerinin önünü kapatan sundurması yıkıldı. Yapıldığı günden beri sorun olan ve yöre esnafının işlerini sekteye uğratan sundurmanın küçültülecek olması, işyeri sahiplerine rahat bir nefes aldırdı.

Yaya trafiğine kolaylık sağlayacağı düşüncesiyle yaptırılan, yapıldığı tarihlerde yolların günlerce kapalı kalmasına neden olan altgeçit, sorunu çözemediği gibi, kaba ve hantal sundurmasıyla da gören herkese “bu da ne” dedirtmişti.

DÜKKANLAR İŞ YAPMADI

Yolun karşı tarafındaki vatandaşların, aksi yöndeki alışveriş merkezine kolaylıkla ulaşmalarını sağlamak amacıyla yaptırılan, içinde de 10-12 kadar işyerinin bulunduğu altgeçide yürüyen merdivenler konulmuş, engelli vatandaşların kullanımı için de bir asansör yaptırılmıştı.

Geçen zaman içinde asansör çalıştırılamamış, altgeçitteki dükkanların çoğusu iş yapamadığından dolayı el değiştirmiş, bazıları da kapanmıştı.

erzurumdanhaberler.com tarafından gündeme getirilen “Küçükler’in büyük hizmeti”ne neşter atıldı.

Girişlerdeki iri hantal sundurmalar söküldü.

Yerlerine daha küçük ve kullanışlı sundurma yapılacağını belirten ilgililer, önü açılan işyeri sahiplerinin de  rahat edeceğini söylediler. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.