Dolar 32,5188
Euro 34,7980
Altın 2.420,47
BİST 9.754,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Parçalı Bulutlu
Erzurum
22°C
Parçalı Bulutlu
Çar 24°C
Per 23°C
Cum 21°C
Cts 22°C

KULAKLARIN PASINI SİLECEK!

KULAKLARIN PASINI SİLECEK!
10 Şubat 2017 18:54 | Son Güncellenme: 10 Şubat 2017 18:56

Arabesk müziğin sevilen isimlerinden İbrahim Erkal, kariyerinin 13. albümü ‘Ömrüm’ ile müzikseverlerle buluşuyor.

 

ERZURUMDANHABERLER / KÜLTÜR – SANAT – Sözü ve müziği İbrahim Erkal imzalı toplam 11 şarkıdan oluşan ‘Ömrüm’ albümü henüz birkaç gün geçmesine rağmen müzik piyasasında yankı uyandırdı. Erzurum için büyük öneme sahip olan ve şehrin tanıtımı noktasında önemli işlere imza atan sanatçı yeni albümünü sevenlerinin beğenisine sunuyor.

Gönüllere yer eden ve İbrahim Erkal ile özdeşlenen ‘Canısı’ şarkısından sonra yeni bir hit şarkı bulduklarını dile getiren müzikseverler ‘Ömrüm’ şarkısının yakın zamanda ses getireceği düşüncesinde.

Birçok yenilikle ve modern soundla oluşturulan albümün yönetmenliğini Ali Yılmaz ve Enes Yolcu yaparken; aranjeleri Gökhan Süer ve Serdar Gelgeç üstlendi. Mix’i Volkan Akyüz tarafından yapılan albümün mastering’i ise Muammer Tokmak’a ait.

Poll Production etiketi Polat Yağcı yapımcılığında piyasaya çıkacan “Ömrüm” albümü 8 Şubat’tan itibaren sevenleriyle buluşmaya başladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.