Dolar 32,3544
Euro 35,1415
Altın 2.301,58
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

KULELER SONUNDA BİR İŞE YARADI

KULELER SONUNDA BİR İŞE YARADI
6 Eylül 2020 14:20

ERZURUM‘da 2011 yılında düzenlenen 25’nci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları için yaptırılan, ışıklandırılmış haliyle geceleri ortaya çıkan hoş görüntünün dışında bir işlevine pek rastlanılmayan atlama kuleleri, nihayet bir işe yaradı.

Ak Parti Palandöken İlçesi 5’nci Olağan İlçe Kongresi. Atlama Kuleleri’nde yapıldı, seçime tek liste ile giren Haktan Ömeroğlu güven tazelemiş oldu.

ÖMEROĞLU’NA KUTLAMA

Kongrenin yapıldığı alanda bir konuşma yapan Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, yeniden ilçe başkanlığına seçilen Haktan Ömeroğlu ve yönetimini tebrik etti. Başkan Sunar, “Değerli kardeşim Haktan Ömeroğlu ve ekibini kutluyorum. Bugüne kadar verdiği hizmetler takdire şayandı. Yeni dönemde de üstün başarı diliyorum.” dedi.

PALANDÖKEN 2023 SUNUMU

Daha sonra Palandöken Belediyesi olarak ilçede yürüttükleri çalışmalara ilişkin kısa bir sunum yapan Başkan Sunar, Yaklaşık 1.5 yıl önce göreve başladıklarını anımsatarak, “Gönül belediyeciliği anlayışıyla ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu yerel yönetimler manifestosu esasında çalışmalarına devam ettiklerinin altını çizdi.

200 BİN MASKE ÜRETTİK

Palandöken Belediyesi olarak salgın sürecinde yürüttükleri faaliyetlere de kısaca değinen Başkan Sunar, “Ülke genelinde ses getiren çalışmalara imza attık. Maske temininin güç olduğu zamanlarda kültür merkezlerimizde maske imalatına başlayarak 200 bin maske ürettik. Çocuklarımıza, Erzurumspor’umuza, 15 Temmuz’a, Ayasofya’ya özel ürettiğimiz maskeler büyük ilgi gördü. Salgının ilk günlerinde ilçemizde başlattığımız sterilizasyon çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Salgın tedbirlerinden olumsuz etkilenen ilçe esnafımıza imkânlarımız ölçüsünde katkı sağladık.  Belediyemiz bünyesinde oluşturduğumuz kısa adı PALTİM olan Palandöken Toplum İletişim Merkezi vasıtasıyla 8 bin aileye yardımda bulunduk. Yardımlarımız devam ediyor” diye konuştu

Yapıldığı tarihten bir süre sonra çöken ve Erzurum’un karizmasını da yerle bir eden Atlama Kuleleri’nde bugüne kadar çok az sayıda sportif etkinlik yapıldığını bilen vatandaşlar, “Her ne kadar bugünkü faaliyet bir sportif etkinlik olmasa da, hiç olmazsa Atlama Kuleleri’nin bir işe yaradığını görmüş olduk. İnşallah parti kongreleri bundan böyle hep burada yapılır da, Atlama Kuleleri amacına hizmet etmiş(!) olur” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.