Dolar 32,5309
Euro 34,9615
Altın 2.439,32
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 23°C
Az Bulutlu
Erzurum
23°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 20°C

LÜTFEN, YALAN ERKAL HABERLERİNE İTİBAR ETMEYİN

LÜTFEN, YALAN ERKAL HABERLERİNE İTİBAR ETMEYİN
27 Nisan 2017 14:48 | Son Güncellenme: 27 Nisan 2017 14:49

EVİNİN otoparkında yüksek tansiyon nedeniyle bayılan ve yere düştüğü sırada kafasını yere çarptığı sırada da beyin kanaması geçiren fantazi müziğin ünlü sanatçısı ve Erzurum’un medar-ı iftiharı İbrahim Erkal ile ilgili olarak, özellikle sosyal medyada yeralan uyduruk, aslı, astarı olmayan haberler, hem ailesini ve hem de sevenlerini isyan ettirdi.

Otoparkta bir süre baygın yatan, daha sonra da güvenlik görevlisi tarafından bulunan ve kaldırıldığı hastanede ameliyata alınan İbrahim Erkal’ın, 12 Nisan gününden buyana geçen süreçte durumunda herhangi bir değişiklik olmadığı belirtildi.

“Sevgili dostlar” seslenişiyle bir açıklama yayınlayan İbrahim Erkal’ın yakınları, açıklamalarında şu görüşlere yer verdiler:

ÇIKAR UĞRUNA YALAN, YANLIŞ HABER YAPILIYOR

“- Çıkarları uğruna yalan yalnış haber yapanlara itibar etmeyiniz lütfen. İbrahim Bey’in durumunda değişiklik yoktur. Sizlerden ricamız, özellikle bunu istiyoruz ki; Buradan başka yazılan bir şeye itibar etmemenizdir.

Psikolojik baskı ile sizi ve bizi yıpratacak paylaşımlardan kaçının…

Sayfaları prim yapsın diye 15 gün öncenin haberini kendilerince yorumlayıp ‘son dakika haberi’ gibi servis edenleri; sizlerin de bulunduğu sosyal platforma şikayet ederek bize yardımcı olabilirsiniz.

Bu basiretsiz insanlar; burada yaptığımız bildirimden dakikalar sonra paylaşım yapıp, tüm İbrahim Erkal sevenlerini maalesef psikolojik baskı altına almaya çalışmaktadır…

Şuan bizim tek derdimiz sanatçımız İbrahim Erkal’ın sağlık durumudur.

Lütfen dualarınızı eksik etmeyiniz…”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.