Dolar 32,5069
Euro 34,9330
Altın 2.437,78
BİST 9.717,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 23°C
Az Bulutlu
Erzurum
23°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 21°C

LÜTFÜ YÜCELİK, STRATEJİK HEDEFLERİNİ AÇIKLADI

LÜTFÜ YÜCELİK,  STRATEJİK HEDEFLERİNİ AÇIKLADI
11 Eylül 2016 14:08 | Son Güncellenme: 12 Eylül 2016 18:40

01-yu%cc%88celik-1

DEĞİŞİM ve yenilenmenin kendileri için vazgeçilmez olduğunu ifade Aşkale Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, “Rekabet ortamında bu iki unsur bizim için önemli birer kılavuzdur. Ortaklarımıza ve sorumlu olduğumuz insanlara karşı yönetim olarak gösterdiğimiz şeffaflık başarımızda önemli bir etkendir. Şirket olarak kısa vadeli kazanımlar yerine her zaman için sürdürülebilir karlılığı hedef aldık. Ortaklarımızın ve çalışanlarımızın sabrı, şirket yöneticilerimizin gayretiyle Türkiye’nin devleri arasına giren şirketimiz; çalışınca, azmedince ve birlikte hareket edince ne kadar çok şey başarılabileceğini de herkese gösterdi.” dedi.

BİR ORKESTRA GİBİ HAREKET ETTİK

Yola çıktıkları günden bu yana tüm paydaşlarımızla adeta bir orkestra gibi hareket ettiklerini hatırlatan Başkan Yücelik, “Böylece; şirketimizi sosyal, çevresel, finansal ve insan kaynağı yönetim tarzları açısından dünyanın kabul ettiği standartlara getirdik. Ve en nihayetinde; bu gün sektörde ilk dört büyük grup içinde yerimizi aldık. Teknolojik, organizasyonel, pazarlama, insan kaynakları, hammadde ve daha bir çok süreçte sürdürülebilir sistemler için var gücümüzle çalışıyoruz. Marka değerimizin araştırma ve geliştirme çalışmaları ile artıracağı inancındayız.” şeklinde konuştu.

YENİLİKLERE AÇIK BİR ŞİRKETİZ

Yeniliğe açık ve yeni şeyler üreten bir şirket olmanın AR-GE birimlerinde geçtiği gerçeğinden yola çıkarak, bu doğrultuda hızlı adımlar atmaya başladıklarını hatırlatan Aşkale Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik şöyle devam etti, “Oluşturulan laboratuarlarımızda kalite kontrol ile birlikte ürün çeşitliliği de artık daha fazla önplana çıkmaya başlamıştır. SAP sistemiyle birlikte tüm tesislerimizdeki kalite kontrol laboratuarları ortak bir modül çerçevesinde bilgi paylaşımı yapmaktadır. Bununla birlikte; kalite kontrol laboratuarlarımızda ürün kontrolü yanında hazır beton laboratuarları da hizmet vermektedir. Böylece müşterilerimize sürdürülebilir anlamda kalite desteği vermiş oluyoruz.”

REKABET İÇİN BÜYÜMEK ŞART

Rekabet edebilmek için yatırımlara, büyümeye devam ettiklerini ifade eden Yücelik, “Bunları yaparken; doğal hayatın bozulmaması ve çevreye yönelik hassasiyetlerimizi her şeyin önünde tutmaktayız. İçinde bulunduğumuz toplumun yaşam kalitesini yükseltmek, daha güvenli ve refah dolu yarınlara katkı sağlamak için uğraş veriyoruz.  Bizi meydana getiren tüm unsurlar emeklerini ve enerjilerini buna yönelik harcamaktadırlar. Ülkemizin sosyal, çevresel ve ekonomik anlamdaki  kalkınma hedeflerine katkı yapmak bizim için önemli. Genel anlamda; kapasite artırımı yatırımlarıyla iç bünye gelişmesi sağlanırken, olası satın almalarla da büyümemizi sürdürmeyi hedefliyoruz.” diye konuştu. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.