Dolar 32,5993
Euro 34,8293
Altın 2.495,94
BİST 9.463,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 22°C

MERAL AKŞENER KORKUSU, AKDAĞLARI SARMIŞ!

MERAL AKŞENER KORKUSU, AKDAĞLARI SARMIŞ!
18 Ağustos 2017 14:14 | Son Güncellenme: 18 Ağustos 2017 14:15

DÜN A Haber’den Murat Akgün’ün konuğu olan ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Recep Akdağ’ın, Meral Akşener ile ilgili değerlendirmesine, MHP eski Erzurum Milletvekili Cezmi Polat tepki gösterdi. Önceki haftalarda, Meral Akşener ile ortak hareket eden Ümit Özdağ’a da Erzurum’a geldiğinde kahvaltı veren Polat, yaptığı yazılı açıklamada “Görünen o ki, Meral Akşener gerçeği, iktidarın yüreğini ağzına getiriyor. Korku, dağları almış diye bir söz var. Ama belli ki korku Akdağ’ları da almış” dedi.

PARTİ KURSUN, BOYLARININ ÖLÇÜSÜNÜ ALSINLAR

A Haber’de değerlendirmeler yapan Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ’ın, “Meral Akşener’e FETÖ desteğinin olduğunu biliyoruz. Kongre oyunlarıyla, arka planda bir takım çevrelerin desteğiyle kurulan partilere millet itibar etmez. Kuracaksa da kursun görelim, gelsin er meydanına boyunun ölçüsünü alsın” şeklindeki sözlerine tepki gösteren MHP eski Erzurum Milletvekili Cezmi Polat, “Meral Hanım’ın partisi en geç ekim ayında kurulacak. Bu gerçek, tüm AKP’lilerin uykularını kaçırtıyor” dedi.

Merkezde kurulacak yeni partinin, AKP’lilerin gözünü fena korkuttuğunu belirten Polat, konuyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, şunları söyledi

GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ

“Bu hoşnutsuzluğu sayın Recep Akdağ’ın sözlerinden de anlamak mümkün. Söyleyecek başka sözü olmayan ve sürekli FETÖ yalan ve iftiralarının arkasına sığınarak sayın Akşener’e çamur atan sayın Başbakan Yardımcısı, galiba Meral Hanım’ı kendisiyle karıştırıyor. Sağlık Bakanlığı’nı bir örümcek ağı gibi saran tarikatının, ülkenin sağlık hizmetlerini nereden nereye sürüklediğini herkes görüyor. Güneş balçıkla sıvanmaz. Ortada daha kurucuları belli olmayan, ismi konulmamış bir parti bile yokken yaşatılan korku belli ki Akdağlar’ı sarmış durumda. Ama bizde bir söz vardır; Korkunun ecele faydası yoktur derler. Artık ne yaparlarsa yapsın, hangi iftirayı atarlarsa atsınlar, Akşener gerçeğini bertaraf edemeyeceklerdir.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.