Dolar 32,3640
Euro 34,9533
Altın 2.325,55
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 14°C
Parçalı Bulutlu
Erzurum
14°C
Parçalı Bulutlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 18°C

MHP İL BAŞKANI, REFERANDUMDA “EVET” DİYECEKLERİNİ AÇIKLADI

MHP İL BAŞKANI, REFERANDUMDA “EVET” DİYECEKLERİNİ AÇIKLADI
21 Şubat 2017 08:16

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, referandumda “Türk milliyetçiliğine inananlarla birlikte devlet için evet, millet için evet, cumhuriyet için evet, Türkiye’nin bekası için evet” diyeceklerini açıkladı.

Türk milliyetçiliği hareketine 48 yıl ömrünü adamış Devlet Bahçeli’nin, referandumun başarıyla sonuçlanması adına bütün Türk Milliyetçilerinin “evet” demesi talimatı verdiğini hatırlatan İl Başkanı Naim Karataş, “Biz de 20 ilçe teşkilatımızla, ülkü ocaklarımızla birlikte evet diyeceğiz” diye konuştu.

‘’TÜRK MİLLİYETÇİLERİ BİRİ BİRLERİNE SEVDALILAR’’

‘’Türk milliyetçileri birbirlerine sevdalı koca yürekli, cesur insanlardır” diyen Başkan Karataş, yaptığı yazılı açıklamada şu görüşleri dile getirdi:

“- Ama bu cesaretimiz ve yürekliliğimizi her daim bozmak, parçalamak ve bölmek isteyen güçler vardır. Bu nedenle her daim uyanık olmak gerekir. Türk milliyetçileri ne zaman birlik, beraberlik ve bütünlüğünü sağlasa, bir yerlerden bir nifak sokulur. İçimize o nifak tohumları zehir olarak saçılır ve bize benzeyenler tarafından da yaygınlaştırılır. 15 Temmuz öncesi ve sonrası ülkemizde yaşananlar herkes tarafından biliniyor. 15 Temmuz öncesi 1 Kasım seçim sonuçlarını bahane ederek Milliyetçi Hareket ile hesaplaşmak isteyenlerin, 15 Temmuz’dan sonra da referandum da hesaplaşma istediklerini görmekteyiz. Onlara müsaade etmeyeceğiz. Bunlar amellerini ve niyetlerini belli ettiler. Dün bize davamız ve sorumluluklarımızla ilgili değerlendirme yapanlar, bugün Ankara’da Nazım Hikmet Salonu’nda toplandılar. O salonda kimleri gördük: 1190’lı yılların başlarında Alparslan Türkeş’siz Türk milliyetçiliği isteyenleri gördük, Milliyetçi Hareketsiz Türk milliyetçiliği isteyenleri gördük.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.