Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum °C
Erzurum
°C
°C
°C
°C
°C

MİDDER, EV EV DOLAŞTI, GÖNÜL ALDI

MİDDER, EV EV DOLAŞTI, GÖNÜL ALDI
24 Haziran 2017 16:23

15 TEMMUZ Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Erzurum Şubesi Şehit ailelerine yönelik Ramazan ayı boyunca ev ziyaretinde bulunarak ailelerle birlikte iftar yaptı.

MİDDER Erzurum Şubesi Başkanı Murat Atar ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ramazan ayı boyunca şehit ailelerinin sofralarına misafir oldu, onlara unutulmadıklarını hissettirdiler. Yapılan ziyaretlerle ile ilgili bilgi aktaran MİDDER Başkanı Murat Atar “Şehit ailelerine sahip çıkmak demek, vatana, ülkeye ve bayrağa sahip çıkmak demektir. Sizler, bizlere en kutlu emanetlersiniz. Sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah hep birlikte bayrama ulaşacağız. Bu ülkenin birlik ve beraberliği her zaman hazırız” dedi

Başkan Atar, dermek olarak amaçlarının gelecek nesillere 15 Temmuz gecesini unutturmamak ve demokrasi ilkelerine bağlı kalarak temel hak ve özgürlüklerinin bilincinde olmalarını sağlamak olduğunu belirterek konuşmasını şöyle tamamladı: “Çünkü bu tarz girişim ve kalkışmalara engel olacak, memleketin geleceğini ipotek altına aldırmayacak yine gençlerimizdir. Geleceğin askeri, doktoru, öğretmeni, polisi, cumhurbaşkanı ve, başbakanı da onlar olacaktır. Bizim amacımız onlara bu vatan ve millet aşkını en etkili ve akılda kalıcı şekilde anlatabilmektir.”

Ziyaret edilen Şehit aileleri ise yapılan ziyaretlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirirken “Allah Devletimize zeval vermesin devletin her zaman kendilerine sahip çıktığını, Devletimizin bir gün bile eksikliğini hissetmedik” diyerek duygularını ifade ettiler.

MİDDER Yönetim Kurulu Ramazan ayı boyunca ziyarette bulunduğu şehit ailelerine Kuranı-ı Kerim, Türk Bayrağı ve set hediye etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.