Dolar 32,6007
Euro 34,8119
Altın 2.491,55
BİST 9.463,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 22°C

NACİ CİNİSLİ’YE TERZİOĞLU’NDAN AĞIR SUÇLAMALAR

NACİ CİNİSLİ’YE TERZİOĞLU’NDAN AĞIR SUÇLAMALAR
16 Aralık 2019 19:05

YAKLAŞIK 4 ay önce İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığı görevine getirilen, daha atama imzasının mürekkebi kurumadan, bu defa da aynı genel merkez tarafından azledilen Haluk Terzioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Milletvekili Naci Cinisli’yi suçladı, “Göreve getirildiğim ilk günden itibaren partiyi yandaşları ile yönetme anlayışını terketmeyen Naci Cinsli ve yandaşları tarafından çalışmalarımız sabote edilmiştir” iddiasında bulundu.

Kimsenin beklemediği görev değişikliği ile yerini İşadamı Melih Kırkpınar’a devreden Avukat Ahmet Haluk Terzioğlu, il başkanlığı görevine talip olmadığını, bu görevi kendisine İYİ Parti Genel Merkezi’nin teklif ve tevdi ettiğini bildirdi. Görevi onur duyarak kabul ettiğini kaydeden Haluk Terzioğlu, aynı görevden Milletvekili Naci Cinisli’nin, “ya ben, ya o” tehditleri ile alındığını öne sürdü.

TEHDİTLER SAVURDULAR

Yaptığı yazılı açıklamasında, Naci Cinisli’nin ismini vermediği danışmanının, sosyal medya üzerinden hem şahsı ve hem de partisi adına aleyhte paylaşımlar yaptığını ve tehditler savurduğunu ifade eden Terzioğlu, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“- Bu tarz şamatalara pabuç bırakacak yapıda olmamamıza rağmen, parti içi çekişmelerin kamuoyuna yansımaması adına sesimizi çıkarmadık.

Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendi ve Teşkilat İşleri Başkanı sayın Koray Aydın ile hiçbir problemim söz konusu olmamıştır.

ZATEN GÖZLERİ DIŞARIDA

Ancak Sayın Naci Cinisli’nin İYİ Parti Genel Merkezi’ndeki ‘Ya ben ya il başkanı’ şeklindeki tavrı sebebiyle; parti yöneticilerini, zaten gözü dışarıda olan milletvekilini konjonktürel olarak dinlemek zorunda bırakmıştır.

Genel Merkez yönetiminin bu aşamada takınmış oldukları tavrı çok iyi anlıyorum.

Teşkilatımın emeklerini muhafaza etmek, Millet İttifakı seçmenlerini hayal kırıklığına uğratmamak ve partiye olan itibarı zedelenmeme adına; Genel Merkez’den gelen istifa çağrısını yanıtsız bıraktım. Teşkilatımla birlikte istifa etmemek için direnmemize rağmen görev değişikliği gerçekleşmiştir.

KİMLER KALACAK, KİMLER GİDECEK GÖRECEĞİZ

Ben İYİ Partiliyim ve partimin emrindeyim. Bu partide kimlerin kalıp, kimlerin gideceğini çok yakında hep beraber göreceğiz. Ak Parti ile flört ederek, iktidar nimetlerinden yararlanmak isteyenlerin, benim ve teşkilatımın siyasi anlayışından rahatsızlık duymaları şaşırtıcı olmamıştır. Kısa zamanda kamuoyu bütün gerçekleri görecektir.” erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.