Dolar 32,5670
Euro 34,7178
Altın 2.411,47
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Az Bulutlu
Erzurum
22°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 23°C
Cum 21°C
Cts 22°C

NEW CİTY ÖLÜM KONUTLARI!

NEW CİTY ÖLÜM KONUTLARI!
24 Aralık 2017 13:43 | Son Güncellenme: 24 Aralık 2017 22:23

MİLLETİN dişinden, tırnağından artırdığı ve “bir evim olsun” hayaliyle parasını gözünü kırpmadan yatırdığı, ancak hayal kırıklığı yaşadığı, bugün enkaza dönüşen New City Konutları, bir genç kıza mezar oldu.

Bugün neredeyse enkaza dönen ve akıbeti meçhul olan Yenişehir’deki New City Konutları’nda bir intihar olayı daha yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, bloklardan birisinin 12’nci katına çıkan 15 yaşındaki Nazlıcan G., kendisini boşluğa bıraktı.

İnsanlara “sıcak bir yuva” vaadiyle yaptırılacağı söylenen, ancak fakirin, fukaranın hayallerini yerle bir eden New City Konutları’nda son iki ay içerisinde 2 genç insanın intihar etmesi, hemen herkese “yeter” dedirtti.

16 YAŞINDA BİR GENÇ DE İNTİHAR ETMİŞTİ

Geçtiğimiz ekim ayında 16 yaşındaki U.S’nin intiharından sonra, aynı konutlarda bu kez de 15 yaşındaki Nazlıcan’ın intiharı, sadece konutların rezaletini ve tehlikesini ortaya koymakla kalmadı, aynı zamanda “Bu çocuklar neden intihar ediyor?” sorularını da akıllara getirdi.

Pasinler Meslek Lisesi’nde okuyan Nazlıcan’ın herkesi şok eden intihar görüntüleri, sosyal medyada yayınlandı.

Arkadaşlarına, “hakkınızı helal edin, ben intihar ediyorum” notu bırakan, ardından da 12. kattan kendisini boşluğa bırakan Nazlıcan’ın ölümü, şehir genelinde infial yaşattı.

ÖZEL ÖNLEM ALINSIN

Enkaz yığınına dönüşen konutlarla ilgili olarak haberleri geçtiğimiz aylarda sık sık gündeme taşıyan ve soruna mutlaka çözüm bulunmasını isteyen erzurumdanhaberler.com’u arayan, bu arada da çekilen telefon görüntülerini ulaştıran vatandaşlar, “Bizim adımıza yetkililere lütfen sorun. Acaba daha kaç insanın buralarda ölmesi bekleniliyor. New City, artık ölüm konutları haline geldi. Bu viranelerin vakit geçirilmeden ortadan kaldırılmasını, bu arada da çevresinin koruma altına alınarak, güvenlik güçleriyle sık sık kontrol edilmesini istiyoruz” dediler. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.