Dolar 32,3799
Euro 35,1599
Altın 2.323,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

O ÇOCUKLARI, ÇOCUKLAR DA ONU ÇOK SEVDİ

O ÇOCUKLARI, ÇOCUKLAR DA ONU ÇOK SEVDİ
12 Ekim 2016 04:02

01-vali-amca

HALKIN ADAMI OLMAYI YEĞLİYOR

BARTIN‘dan Erzurum’a geleli çok fazla olmadı…

Ancak, geçen birkaç ay içinde Vali Seyfettin Azizoğlu Erzurum’a çok çabuk alıştı, halkla iç içe olmaya azami gayret gösterdi, bu arada çocuklarla girdiği diyaloglarla da onların “vali amca”sı olup, çıkıverdi.

Başta ilçe ve köy gezileri olmak üzere, caddede, sokakta rastladığı çocukları yanına çağıran, bağrına basan ve onlarla sohbet ederek gönüllerini alan Vali Seyfettin Azizoğlu, geçtiğimiz gün yanına koşa koşa gelen ve kendisine sarılan iki çocuğun sevgi gösterisinden hayli mutlu oldu. Sevgiye sevgi ile karşılık veren ve küçük gönülleri fethetmeyi başaran Azizoğlu, kısa süre içinde Erzurumlu çocukların vali amcası olmayı başardı.

Son yıllarda Erzurum’da görev yapan valilerin aksine, halkın içine karışmayı, kahvehanelerde çay içmeyi, hemen her akşam Cumhuriyet Caddesi’nde dolaşmayı, dolayısıyla vatandaşlarla ayaküstü de olsa sohbet etmeyi alışkanlık haline getiren, sıcak ve sempatik hareketleriyle de, sadece çocukların değil, büyüklerin de ilgisini çeken Vali Seyfettin Azizoğlu’nun, klasik devlet adamı tiplemesinin ötesinde, “halk adamı” görüntüsü vermesi ve öyle davranması 7’den 70’e herkesin hoşuna gidiyor.

VALİ İLE DİYALOG, HERKESİ MUTLU EDİYOR

Azizoğlu’nun dostane tavrı samimi yaklaşımından duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, “Vali Bey, her haliyle halk adamı olduğunu hissettiriyor. Bu hali de bizlere güven veriyor. İnsan, devletin Erzurum’daki en büyük  mülki amirini kendisi gibi görünce haliyle mutlu da oluyor. Toplum olarak iç barışa ve huzura şiddetle ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde, o huzur ortamını ancak böyle tutum ve davranışlar içindeki mülki amirler sağlar. Vali Bey’e gösterdiği sıcak ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz” dediler. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.