Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum °C
Erzurum
°C
°C
°C
°C
°C

O DA BAŞKAN OLMAK İSTİYOR

O DA BAŞKAN OLMAK İSTİYOR
16 Kasım 2018 21:45

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi Meclisi Üyesi olarak Meclis Birinci Başkan Vekili ve aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili olarak görev yapan Eyüp Tavlaşoğlu, önümüzdeki mart ayında yapılacak yerel seçimler için, Yakutiye Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Yaklaşık 15 yıldan bu yana Belediye Meclis Üyesi ve başkan vekilliği görevlerini yürüten Eyüp Tavlaşoğlu, edindiği tecrübe ve birikimi Yakutiye İlçesi’nin gelişmesi ve büyümesi adına kullanmak istediğini belirtti, bu amaç doğrultusunda yola çıktığını duyurdu.

Yerel yönetimlerin, halkla iç içe birimler olduğunu hatırlatan Tavlaşoğlu, yaptığı yazılı açıklamada görüşlerini şöyle dile getirdi:

”Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yaptığı yıllarda, mahalli idarelerde reform yapmıştı. 16 yıldır yeni şehirler inşa eden Ak belediyeler, gelecek nesillere her alanda gelişmiş mutlu ve müreffeh kentler bırakmak için var gücüyle çalışmaktadır.  Sayın Genel Başkanımızın ‘Bugünden sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ diyerek kurduğu partimiz, aziz milletimizin bütün beklentilerine cevap vererek güçlü ve büyük Türkiye’yi yeniden inşa etmiştir. Biz de davamızın öznesi olan ‘Hakk’a hizmet halka hizmettir’ şiarıyla tecrübe ve birikimimizi nasip olursa ilçemizde kullanmak için bu ulvi göreve talibiz.”

HANGİ HİZMETLERDE BULUNDU

Eyüp Tavlaşoğlu, 2002 yılında Ak Parti Dadaşkent Belde Teşkilatı’nda siyasi hayatına başladı. 2004 yerel seçimlerinde Dadaşkent Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi seçildi. Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nde 2004-2009 yılları arasında kesintisiz olarak Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili olarak görev yaptı. 2014 seçimlerinde Yakutiye Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi seçildi. 2009-2014 yıllarında Erzurum 2. Organize Sanayi Bölgesinin Kurulumunda Müdür olarak görev yaptı. 2014-2018 yılları arasında Buz Hokeyi Federasyonu yönetim kurulunda görev aldı.  Tavlaşoğlu, halen Büyükşehir Belediyesi’nde Büyükşehir Belediyesi Meclis Birinci Başkan Vekili ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili olarak görevlerine devam etmektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.