Dolar 32,5624
Euro 34,8989
Altın 2.432,18
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Az Bulutlu
Erzurum
22°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 23°C
Cum 21°C
Cts 22°C

O DA KORONADAN HAYATINI KAYBETTİ

O DA KORONADAN HAYATINI KAYBETTİ
17 Ağustos 2020 09:26 | Son Güncellenme: 17 Ağustos 2020 09:28

ON İKİ Eylül askeri darbesi sonrasında, sivil hayata geçişle birlikte yapılan yerel seçimlerde Erzurum Belediye Başkanı seçilen Necati Güllülü’nün yardımcılığına getirilen, Anavatan Partisi’nin çeşitli kademelerinde görev alan, şehrin siyasi ve sosyal hayatına çok çeşitli isimler kazandıran Karagöbek Köyü’nden olan Avni Dursun, 73 yaşında hayata veda etti.

Aynı zamanda Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Hakan Dursun’un babası, Prof. Dr. Ömer Selim Yıldırım’ın da kayınpederi olan 3 çocuk babası Avni Dursun, iki gün önce yapılan testlerin pozitif çıkması sonucu hastanede tedavi altına alındı.

Kalp yetmezliği sıkıntısı yaşayan Avni Dursun, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve bu sabaha karşı saat 03.30 sıralarında hayatını kaybetti.

O DA KARAGÖBEKLİ’YDİ

Erzurum’un siyasetine iki milletvekili İsmail Köse ve Abdüllilah Fırat ile Erzurum Belediye Başkanı Mehmet Ali Ünal’ı kazandıran Karagöbek Köyü’nden olan Avni Dursun, 1983 yerel seçimlerinde henüz “büyükşehir” statüsü kazanmamış olan Erzurum Belediyesi’nde Beşken Necati Güllülü’nün yardımcılığını yaptı.

Anavatan Partisi’nde çeşitli görevlerde bulunan, ilçe başkanlığı yapan Avni Dursun’un uzun zamandan beri kalp yetmezliğinden sıkıntıda olduğu ve tedavi gördüğü kaydedildi.

Kronik rahatsızlığı bulunan Dursun’un, iki gün önce yapılan test sonuçlarının pozitif çıktığı ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı, ancak kurtarılamadığı bildirildi. erzhaber

Erzurum’un renkli simalarından Avni dursun ağabeyiye Allah’tan rahmet, kederli ailesine, çocukları ve yakınlarına erzhaber ailesi olarak başsağlığı dileriz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.