Dolar 32,3835
Euro 35,0225
Altın 2.326,63
BİST 9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Parçalı Bulutlu
Erzurum
13°C
Parçalı Bulutlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 18°C

OH NE GÜZEL SURİYELİ TEZGAHI!

OH NE GÜZEL SURİYELİ TEZGAHI!
19 Nisan 2017 16:45 | Son Güncellenme: 19 Nisan 2017 16:47
KİLİS‘ten, aracılık eden Mustafa isimli bir şahsa 10 bin lira ödeyerek, adının Ayşe Fatma olduğu Suriyeli bir kadını, birlikte yaşamak amacıyla Erzurum’a getiren 65 yaşındaki H.A., öyle bir tuzağa düştü ki, hem 4 günlük karısından, hem de ziynet eşyalarından oldu.
Polis kayıtlarına geçen olay, Yakutiye İlçesi’nde yaşandı. “Dolandırıldım” diyerek polise başvuran H.A., ifadesine göre, kendisine bir hayat arkadaşı aramaya başladı. Sonuçta Kilis’e kadar giden H.A., “aracılar” vasıtasıyla Suriyeli Ayşe Fatma ile tanıştırıldı.
Bu tanışmaya aracılık eden Mustafa isimli bir şahsa 10 bin lira ödeyen H.A., beraberinde, Ayşe Fatma olduğu halde Erzurum’a döndü.
“Çok sevdim ve beğendim” dediği Ayşe Fatma ile gerdeğe bile giren H.A., 4 gün sonra Kilis’te tanıştığı Mustafa’nın Erzurum’a geldiğini ve evlerinde misafir edildiğini belirterek, “Gece Mustafa evimizde kaldı. Sabah birlikte kahvaltı yaptık. O ara uyumuşum. Uyandığımda ne Mustafa ve ne de Ayşe Fatma evde yoktu. Dolandırıldığımı o an anladım. Giderlerken evden 1 adet 80 gramlık bilezik, 1 adet altın küpe, 1 adet altın zincir ve 1 adet de altın yüzüğü götürmüşler. Kendilerinden şikayetçiyim” dedi.

H.A.’nın ifadesinden sonra, polis adı Mustafa olan aracı ile “karı koca olduk” dediği Ayşe Fatma’nın yakalanması için harekete geçti. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.