Dolar 32,4730
Euro 34,9255
Altın 2.435,25
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 23°C
Az Bulutlu
Erzurum
23°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 22°C
Pts 21°C

OLACAK ŞEY DEĞİL AMA!..

OLACAK ŞEY DEĞİL AMA!..
28 Haziran 2018 10:57

SABAH dersaneye gitmek üzere bindiği belediye otobüsünde bayılan genç kız, kaldırımda kaderine terkedildi, içi yolcu dolu otobüs, sanki hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti!

Duyan herkese “bu kadar da olmaz” denilen olay, iddiaya göre Yıldızkent yolunda meydana geldi.

Bir dersanede sınav hazırlığı yapan 17 yaşındaki İ.K., her zamanki gibi, saat 09.00 sıralarında evinden çıktı, G4 hattında çalışan belediye otobüsüne binerek yola koyuldu.

OTOBÜSTE BAYILDI

Tıklım tıklım dolu otobüsün içinde aniden fenalaşan genç kız, olduğu yere yığıldı.

Özellikle bayan yolcuların feryadı üzerine, otobüs durdu ve İ.K.’ya ilk müdahale yolcular tarafından yapıldı.

Bir süre oturtulduğu koltukta kendine getirilmeye çalışılan İ.K., “temiz hava alsın” denilerek aşağı indirildi ve kaldırıma uzatıldı.

İ.K.’nin arkadaşı olduğunu belirten bir genç kız da otobüsten inerek, kendisine yardımcı olmaya çalıştı.

HERKES SEYRETTİ

Otobüs şoförünün yanlarına geldiğini ve kendilerini kontrol ettikten sonra, otobüse binerek yola koyulduğunu, otobüsteki yolcuların da hiçbir şey olmamış gibi, yaşananları sadece seyretmekle yetindiğini belirten genç kızın, “İ.K., kaldırımda uzanmış yatıyordu. Çaresizlik içinde ne yapacağımızı şaşırmış haldeydik. Az sonra bir araç durdu. Sürücüsü bayandı. Bizi aracına aldı ve dersaneye kadar getirdi. Halbu ki, otobüs şoförünün hastayı hiç vakit kaybetmeden hastaneye götürmesi ve acil servise yetiştirmesi gerekirdi” dediği öğrenildi.

Öte yandan, olaylad haberdar olan İ.K.’nın babasının, Cumhuriyet Savcılığı’na giderek, otobüs sürücüsü hakkında şikayetçi olduğu belirtildi. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.