Dolar 32,5732
Euro 34,7825
Altın 2.509,19
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 23°C

ONA SON KÖROĞLU DENMİŞTİ, O ŞİMDİ BOLU BEYİ!

ONA SON KÖROĞLU DENMİŞTİ, O ŞİMDİ BOLU BEYİ!
4 Ocak 2017 19:31 | Son Güncellenme: 4 Ocak 2017 19:40

BUGÜN Bolu’da Vali Yardımcısı olarak görev yapan ve OHAL kapsamında açılan soruşturmaları yürüten Mustafa Özsoy, 2004-2007 yılları arasında kaymakam olarak görev yaptığı Aşkale’de, dönemin Ak Parti İlçe Başkanı, sonraların FETÖ’cü çıkan Belediye Başkanı Enver Başaran ile yaptığı mücadelelerle adından sıkça söz ettirmiş, gazete manşetlerine “Son Köroğlu” denilerek, taşınmıştı.

Şimdilerde Vali Yardımcısı olarak görev yaptığı Bolu’da, Köroğlu adaletiyle hizmetlerini sürdüren Mustafa Özsoy, Aşkale’de görev yaptığı 2004-2007 yıllarında, yüzlerine siyasi maske geçirmiş FETO’culara karşı kıyasıya mücadele vermişti. Devletin imkanlarını fütursuzca savuran dönemin Ak Parti Aşkale İlçe Başkanı Enver Başaran’a karşı çıkan, gönderdiği “falana, filana yeşil kart verilsin” taleplerini yerine getirmeyen, bu nedenle de topun ağzına sürülen Kaymakam Mustafa Özsoy, gelen tehditlere pabuç bırakmamış, “Onlar Bolu Beyi ise, ben de Köroğluyum” diyerek, haksızlık yapanlara meydan okumuştu.

9 SÜTUNA MANŞET OLDU

Yaklaşık 10 yıl önce Sabah Gazetesi’nin birinci sayfasında, kendine “Son Köroğlu” manşetiyle yer bulan Mustafa Özsoy, şimdi Bolu’da, üstlendiği FETÖ soruşturmalarını hakkıyla yapmak için, azami gayret gösteriyor. Aşkale Ak Parti İlçe Başkanı Enver Başaran’ın, arkasına aldığı siyasi gücü de kullanarak yaşattığı sıkıntılı günleri buruk bir tebessümle hatırladığını belirten Mustafa Özsoy, erzurumdanhaberler.com’a şöyle konuştu:

ALLAH’IN DA BİR HESABI VAR

“Kaderin garip tecellisi dedikleri bu olsa gerek. Bir zamanlar görevini adaletli şekilde ve hakkıyla yapmaya çalışan bir genç kaymakama olmadık iftiralar atan ve zorluklar çıkartan Enver Başaran, bugün demir parmaklıklar ardında, umarım günahlarına yanıyordur. Biz ise Koroğlu’nun memleketinde, Bolu Beyi misali o FETÖ’cüleri hesaba çekiyoruz. Kimin ne olacağını Allah’tan başka kimse bilemez. O günlerde söylediklerimiz ve bugün bulunduğum konum, kaderin bir cilvesi gibi geliyor bana. Bir hesap peşinde koşanlar, Allah’ın da bir hesabının olduğunu unutmamalılar.”

Aslen Kayserili olan, Aşkale dahil birçok ilçede kaymakamlık yapan evli ve iki çocuk babası Mustafa Özsoy, “çok özledim” dediği Erzurum’a ve Aşkale’ye erzurumdanhaberler.com aracılığıyla selam gönderdi, “Kaderde varsa bir gün belki Dadaşlar ile yine buluşur, çok sevdiğim Erzurum’a hizmet ederiz” dedi. erzhaber

YORUMLAR

  1. Mahmut AK dedi ki:

    ALEYNA ALEYKUM SELAM. KOCA YÜREKLİ İNSAN YAKIN GELECEKTE VALİMİZ OLARAK GÖRECEĞİMİZE İNANIYORUM. SAYGIYLA SELAMLIYORUM.