Dolar 32,3234
Euro 35,0716
Altın 2.282,24
BİST 9.009,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 16°C

OPERASYONLAR ERZURUM’DA YAPILMIŞTI

OPERASYONLAR ERZURUM’DA YAPILMIŞTI
19 Ocak 2017 07:41

GEÇTİĞİMİZ günlerde Erzurum’un da aralarında bulunduğu 3 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan, aralarında esnaf ve iş adamlarının da bulunduğu 18 zanlıdan 8’inin tutuklandığı öğrenildi.
Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla örgütün finansal yapılanmasının deşifre edilmesine yönelik olarak çalışma başlatmış, İstanbul ve Trabzon’u da içine alan ve eşzamanlı operasyonlarda 18 kişi gözaltına alınmıştı.
Gözaltına alınan 18 zanlının emniyetteki işlemleri tamamlandı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan Z.K, İ.Ç, E.A, M.Y, İ.C, U.H. E.E. ve A.T, çıkarıldıkları sulh ceza mahkemesi tarafından “terör örgütü üyesi olmak” suçundan tutuklandı. 10 zanlı ise adli kontrol hükümleri uygulayarak serbest bırakıldı.
Bu arada, soruşturma kapsamında aranan 3 zanlının yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü belirtildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.