Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 23°C

OTOBÜSE DOLDU VE BAKIN NEREYE GİTTİLER!

OTOBÜSE DOLDU VE BAKIN NEREYE GİTTİLER!
22 Nisan 2017 13:14 | Son Güncellenme: 22 Nisan 2017 13:15

ATATÜRK Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrencileri, çok merak ettikleri Erzurum Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüsle barınağa gelen öğrenciler, bir süre yetkililerden barınakta gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra hayvanların bulunduğu alana geçti.

Barınaktaki kedi ve köpeklerle yakından ilgilenen, kucaklarına alarak sevip, okşayan gençlere, sahiplenme işlemlerinden hayvan teslimine kadar birçok konuda bilgi veren yetkililer, “Barınağımız hem iç alanda ve hem de bölgede doğal ve yaban hayatının korunmasına yardımcı olmaktadır. Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi’ne getirtilen hayvanlar önce genel sağlık taramasından geçirildikten sonra aşıları yapılıyor. Bunların yanı sıra evlerinde hayvanlarına bakamayan aileler de buraya hayvanlarını getiriyor” dediler.

Genç iletişimciler de he rehabilitasyon merkezi çalışanlarına gösterdikleri özveri ve hem de hayvanlara karşı şefkatli yaklaşımlarından dolayı kendilerine teşekkür ettiler. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.