Dolar 32,5996
Euro 34,7963
Altın 2.506,02
BİST 9.479,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Az Bulutlu
Erzurum
19°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C

ÖZ: KÖY KÖY “EVET” İÇİN DOLAŞACAĞIZ!

ÖZ: KÖY KÖY “EVET” İÇİN DOLAŞACAĞIZ!
27 Şubat 2017 14:59

BAŞBAKAN Binali Yıldırım’ın Ankara 19 Mayıs Stadında startını verdiği referandum çalışmalarına, Ak Parti Erzurum İl Başkanlığı da yaklaşık 500 kişi ile katılım sağladı. Ankara’da büyük moral kazandıklarını belirten İl başkanı Mehmet Emin Öz, “Erzurum’da mahalle mahalle, köy köy dolaşacak referandumu anlatacağız” dedi.

TAŞKESENLİOĞLU DAVULLA EŞLİK ETTİ

Başbakan Binali Yıldırım’ın başlatacağı referandum çalışmalarına katılmak amacıyla Erzurum’dan 10 otobüs dolusu partili, Ankara’ya adeta çıkarma yaptı. 19 Mayıs Stadı’nda yapılan konuşmaların ardından, Ak Parti Erzurum milletvekilleri Zehra Taşkesenlioğlu, İbrahim Aydemir ve Orhan Deligöz ve İl Başkanı Mehmet Emin Öz, partililerle biraraya geldi. Çok neşeli geçen buluşmada, Zehra Taşkesenlioğlu sürprizi yaşandı. Davulcunun boynundan davulunu alarak çalmaya başlayan Taşkesenlioğlu, bu alanda da hünerini gösterdi ve herkesten alkış aldı.

AYDEMİR; VİRA BİSMİLLAH

Ak Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, “Başbakanımızın başkanlığında, özel bir başlangıç yaptık. 16 Nisan için, Anayasa değişikliği için vira bismillah dedik. Her kez şahit oldu ki, Türkiye’nin hemen her tarafından 10 binlerce insan buraya akış yaptı. Kararlarını şimdiden ifade ettiler. 16 Nisan da da hiç beklenmedik bir oy oranına ulaşacağız, Anayasa değişikliği de kabul edilecek. Hedef olarak milletimizin çok daha ferah feza bir zeminde yaşamasını, refah içerisinde huzur içerisinde yaşamasını temin edeceğiz. Buraya gelemeyenler bulundukları mahalde ve televizyonlarının başında bu heyecana ve coşkuya ortak oldular. İnşallah daha iyi olacak Allah’ın izniyle. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.