Dolar 32,3862
Euro 35,1212
Altın 2.325,46
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

PALANDÖKEN’DE ZAM SEVİNCİ!

PALANDÖKEN’DE ZAM SEVİNCİ!
13 Şubat 2017 14:23

PALANDÖKEN Belediyesi personeline sosyal denge zammı verildi ve çalışanların ücretlerinde yüzde 10 artış sağlandı.

Palandöken Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği (Bem-Bir-Sen) arasında sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı. Palandöken Belediyesi’nde gerçekleştirilen imza törenine, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Başkanı Yardımcısı Zafer Bülent Engin, Bem-Bir-Sen Erzurum Şube Başkanı Abdullah Sunar, Şube Başkan Yardımcıları Mensur Akdemir, Ali Rıza Aksoy katıldı.

İmza töreni ardından konuşan Bem-Bir-Sen Erzurum Şube Başkanı Abdullah Sunar, “Palandöken Belediyesi’nde her şeyi ile bir ekip ruhu var. Palandöken’e hizmet eden bir ekip var. Bu anlamda gurur duyuyorum. Başkanımızı yıllardır tanıyorum. Belediyeciliği çok iyi bilen tecrübeli, birikimli bir başkanımızdır. Hiçbir problem yaşamadık işveren olarak gereğini yerine getirmiştir. Sendikam adına kendisine bir kere daha teşekkür ediyorum” dedi.

Sözleşmenin Palandöken’e, çalışanlara, belediyeye hayırlı, uğurlu olmasını dileyen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Palandöken’e hizmet etmek bizlere gurur ve onur verici. Bu şehre hizmet edecek çalışma arkadaşlarımızın huzuru, şehre iyi hizmet sunmak için ana unsurdur. Biz göreve geldiğimizden bu yana personelimizin durumunda birçok iyileştirmeleri yaptık. Sosyal Denge Sözleşmesi bunlardan biridir. Önce personelimiz huzurlu olacak ki kaliteli hizmet versin. Her geçen gün Palandöken’e verilen hizmetin kat sayısı artıyor. Palandöken İlçemiz modern ve yaşanabilir bir kent haline geliyor. Bugün Palandöken Belediyesi’nde çalışan memur personel arkadaşlarımızın ekonomik ve özlük haklarının iyileştirilmesi için BEM-BİR-SEN ile protokole imza attık. Tüm çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.