Dolar 32,3770
Euro 35,0164
Altın 2.325,59
BİST 9.103,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 18°C

PARK YAPMAK YA YASAKTIR, YA DA DEĞİL!

PARK YAPMAK YA YASAKTIR, YA DA DEĞİL!
5 Nisan 2017 08:26

ÇAYKARA Caddesi’nde ciddi anlamda bir trafik sorunu yaşandığını, araç sürücülerinin tamamı bilir.

Hem yaya ve hem de araç trafiğinin çok youn olduğu bu caddede, “önlem” olarak düşünülen tüm uygulamaların neredeyse hiç sonuç vermediği de yine herkesin malumu.

Büyükşehir Belediyesi Zabıtası’nın, trafik işine el atmasından sonra, yaşanan “çiftestandart uygulamalar” herkesin hem canını yakıyor ve hem de “bu nasıl uygulama?” dedirtiyor.

Öğretmenevi’nin karşısında, Levazım Müdürlüğü’nün köşesinde bulunan kavşakta araçlarını park eden araç sürücülerinin kimi, bugüne kadar birçok kez “tatsız sürpriz” ile karşılaşmıştır. “Park yasağı var” denilerek, parkettikleri araçlarının çekildiğini gören vatandaşların, neler yaşadığını geçtiğimiz haftalarda erzurumdanhaberler.com yazarlarından Kadir Sabuncuoğlu dile getirmiş, ancat konuya ilişkin bir açıklama, Büyükşehir Belediyesi’nden gelmemişti.

Bugün, erzurumdanhaberler.com takipçilerinden bir fotoğraf aldık. Zabıta ekiplerinin “zinhar yasak” dediği ve park yapan araçları çekerek götürdüğü o kavşak, yine “işgal!!!” altındaydı.

Fotoğrafı görünce insan, “Bu nasıl uygulama! Bir yerde ya yasak vardır, ya da yoktur. Böylesi çiftestandart bir uygulama olur mu?” demekten alamıyor kendisini.

Biz böyle düşündük. İlgilisi ne der, bunu da merak etmiyor değiliz. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.