Dolar 32,5468
Euro 34,8902
Altın 2.437,38
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Az Bulutlu
Erzurum
22°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 23°C
Cum 22°C
Cts 22°C

PARKA, BAHÇEYE BİN FİDAN

PARKA, BAHÇEYE BİN FİDAN
17 Ekim 2016 11:27 | Son Güncellenme: 17 Ekim 2016 11:33

19-fidan

PALANDÖKEN Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Yeşil Bir Palandöken için çıktıkları yolda hiçbir fedakârlıktan kaçınılamayarak ilçe de yeşil alan miktarını artırmak için çalıştıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Bulutlar, “Ağaçlar şehirlerin akciğerleri ve vazgeçilmez ihtiyaçlarıdır. Şehrin havasını temizleyen, insanların rahat nefes alabilmesini sağlayan yeşil alanların sayısını, alanını ve buna paralel olarak ağaçların miktarını artırmaya özel önem veriyoruz. Kış öncesinde bu fidanları park, bahçe, refüj ve ağaç dikmeye uygun alanlara dikiyoruz. Ekim ayı ağaç dikimi için en ideal zaman, bu sonbaharda bin adet fidanı toprakla buluşturuyoruz. Ağaçlarımızın korunması için vatandaşlarımızdan özellikle yardım ve hassasiyet istiyoruz” dedi.

BAŞKAN BULUTLAR, FİDANLAR ÖZEL GETİRİLDİ
Özel olarak getirilen bin adet mavi ladin cinsi fidanın, Palandöken İlçesine ayrı bir güzellik katacağını söyleyen Belediye Başkan Bulutlar, “Sevdamız Yeşil Bir Palandöken  oluşturmak. Ekim’in sonuna kadar bu fidanları dikmiş olacağız. Şu anda büyük bir bölümünü toprakla buluşturduk. Göreve geldiğimiz 2009 yılından bugüne kadar İlçemizin muhtelif parklarına ve noktalarına yaklaşık 66 bin adet yetişkin ağaç ve 30 bin adet küçük fidan dikimi gerçekleştirdik. Palandöken ilçemizde yeşil alan miktarını 300 bin metrekarenin üzerine çıkardık. Çok şükür Erzurum’un en fazla yeşil alan ve parkına sahip bir ilçe konumuna geldik” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.