Dolar 32,6015
Euro 34,7765
Altın 2.414,40
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Az Bulutlu
Erzurum
22°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 22°C
Cum 21°C
Cts 22°C

POLİSİMİZ, GURUR KAYNAĞIMIZDIR

POLİSİMİZ, GURUR KAYNAĞIMIZDIR
9 Nisan 2017 17:01

BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Türk Polis Teşkilatı’nın 172. kuruluş yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajında, kamu düzeninin sağlanmasında önemli işler yapan polisin, halkın gurur kaynağı olduğunu belirtti.

“Polis teşkilâtımız, 172 yıllık şanlı mazisinde, kamu düzeninin ve güvenliğin sağlanması, hak ve özgürlüklerin eşit olarak uygulanması görevlerini kendisine tanınan yetkiler çerçevesinde başarıyla yerine getirmiştir” hatırlatması yapan Başkan Sekmen, mesajında daha sonra şu görüşlere yer verdi:

“- Türk Polis Teşkilâtı’nın mensupları, devletin sağladığı eğitim ve öğrenim imkânları ve çağdaş teknolojik donanımlarla kendisini sürekli yenileme çabası içerisinde olmuş, her daim halkımızın destek ve sevgisini kazanmıştır. Polisimiz; Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve milletimizin gurur kaynağıdır. Türk polisi, Türkiye’nin bölünmez bütünlüğü, milletin güvenliği, suç işlenmesinin önlenmesi ve suçluların yakalanarak adalete teslim edilmesi gibi görevleri, başarılı bir şekilde şeref ve gururla yerine getirmektedir. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliklerinin sağlanmasında, ülke bütünlüğümüze, milletimizin birlik ve beraberliğine yönelik yıkıcı, bölücü hareketlerin önlenmesinde, iç güvenlik harekâtında, 15 Temmuz’da Hakk’a yürüyen şehit polislerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyorum. Bu vesileyle; üstün hizmet anlayışı ve özveriyle ülkemizin dört bir sathında görev yapan Polis Teşkilâtımızın değerli mensuplarının Polis Haftası’nı kutluyor, emniyet mensuplarımıza mesleki yaşamlarında başarılar diliyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.