Dolar 32,3582
Euro 34,9598
Altın 2.324,80
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Parçalı Bulutlu
Erzurum
13°C
Parçalı Bulutlu
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 18°C

“REKLAMINI YAPMA” AYIBINA RAĞMEN, HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLDU

“REKLAMINI YAPMA” AYIBINA RAĞMEN, HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLDU
22 Ağustos 2019 03:47

BÜYÜKŞEHİR Belediye Erzurumspor’a yardım toplamak amacıyla başlatılan kampanyaya omuz veren ve sahibi olduğu TV8 ekranlarında dün gece adeta “düşman çatlatan” ünlü Televizyoncu Acun Ilıcalı’nın inanılmaz gayreti ve performansı, Mavi-Beyazlı Kulüp’e “servet” kazandırdı. Yaklaşık 4 saat süren canlı yayında sadece BB Erzurumspor’a yardım toplamakla kalmayan Acun Ilıcalı, aynı zamanda Erzurum’un isminin milyonlarca kişiye ulaşmasına da vesile oldu.

EN GÜZEL CEVABI VERDİ

Geçtiğimiz haftalarda Fenerbahçe için gerçekleştirdiği benzeri bir yayın nedeniyle Erzurum’da, özellikle de sosyal medyada hedef tahtasına oturtulan Acun Ilıcalı, kendisine hakaret yağdıranlara cevabı dün gece yine aynı ekranlardan yaptığı “Erzurumspor’a destek” yayınıyla verdi.

100 BİN BARAJI AŞILDI

Atatürk Üniversitesi 15 Temmuz Milli İrade Salonu’nda gerçekleşen ve TV8 ekranlarından canlı olarak yayınlanan BB Erzurumspor’a yardım kampanyasında 100 bin barajı aşıldı ve toplamda 125 bin 600 forma satıldı. Her bir formanın bedelinin 100 lira olduğunu belirten Acun Ilıcalı, Erzurumspor’a gönül vermiş herkesi kampanyaya katılmaya ve takıma destek olmaya çağırdı.

ÖZÜR DİLE BAŞKAN!

Zaman darlığı nedeniyle ön hazırlığı yapılmadığı için çeşitli aksaklıkların yaşandığı programda “en bariz” hatayı ve ayıbı, o ana kadar işi hatasız götüren BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş yaptı. Canlı yayına telefonla katılan ve 2 bin 500 adet forma satın alan Erzurumlu İşadamı İbiş Hopikoğlu’na, konuşmasını yaparken, “reklam yapmayı bırak” diyen, bu sözü de açık mikrofonlardan rahatlıkla duyulan Hüseyin Üneş’in bu tavrı, ekranları başlarında yayını heyecanla izleyen binlerce Erzurumlu’yu adeta şok etti. Başkan Üneş’in bu ayıbına anında tepki veren çok sayıda izleyici, kendisini Hopikoğlu’ndan özür dilemeye çağırdılar.

Programı BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş ile birlikte sunan Acun Ilıcalı’ya sosyal medyadan destek ve teşekkür mesajları yağdı. Ilıcalı’ya Fenerbahçe yayınından ötürü eleştiri getiren ve hatta hakaret edenleri de özür dilemeye çağıran vatandaşlar, “İyi ki Erzurum4un Acun’u var” dedi, kendisine gönülden alkış tuttular.

Binlerce formanın satıldığı programı Vali Okay Memiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Ak Parti Milletvekilleri Selami Altınok ve İbrahim Aydemir’in yanısıra bazı bürokratlar ve taraftar grupları da soluksuz takip etti.

Gecenin en popüler bir diğer ismi de, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen oldu. Canlı yayına bağlanan çoğu insanın yakın ilgisi ve teveccühü ile karşılaşan Mehmet Sekmen, nazının geçtiği katılımcıların satın aldıkları forma sayısını artırmak için yoğun çaba gösterdi.

Başkan Sekmen’e, Ak Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok nazire yaptı. Altınok, yaptığı konuşmada Erzurumspor’a başarılar diledi, Ak Partili 4 milletvekili olarak bin forma ile kampanyaya destek verdiklerini duyurdu.

Programın sonuna doğru Vali Okay Memiş ile Milletvekili İbrahim Aydemir de yaptıkları konuşmalarla kampanyaya destek verenlere teşekkür ettiler. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.