Dolar 32,3656
Euro 35,1270
Altın 2.324,44
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

SEÇİM YAKLAŞTIKÇA, KAYA’NIN TEMPOSU DAHA DA ARTIYOR

SEÇİM YAKLAŞTIKÇA, KAYA’NIN TEMPOSU DAHA DA ARTIYOR
6 Haziran 2018 12:04 | Son Güncellenme: 6 Haziran 2018 12:05

ÜLKE olarak erken genel seçime hızla gittiğimiz şu günlerde, milletvekili adayları da dur durak nedir bilmeden çalışıyor.

Partisinin Erzurum’da en bilinen ve tanınan yüzü olan Milletvekili Adayı Zekai Kaya, İYİ Parti’nin bayraktarlığını hız kesmeden sürdürüyor.

Kader birliği ettiği arkadaşlarıyla birlikte hemen her gece bir ilçeye giden, esnaf ziyareti yapan, kahveleri dolaşarak vatandaşla yakın temas kuran Zekai Kaya, İspir’de umulmadık bir ilgiyle karşılaştı.

İlçe Başkanı Abdülbaki Dursun ile birlikte gece yarısına kadar ziyaretlerde bulunan Zekai Kaya, vatandaşın gösterdiği sıcak ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Vatandaşın büyük bir özlem içinde olduğunu savunan Kaya, “Seçilip-seçilmemek kimsenin elinde olan bir şey değil. Eğer Allah nasip etmişse, mesele yok demektir. Bize düşen, verilen görevi hakkıyla yerine getirmek. İYİ Parti olarak iyi yolda olduğumuzu söyleyebilirim. İlçe gezilerimize Pasinler ile başladık. Horasan, Köprüköy, Pazaryolu, İspir derken tüm hızımızla çalışıyoruz. Ben, siyasetin içinde gelen birisiyim. İnanın böyle bir ilgiyi ve samimiyeti görmemiştim. İşyerlerinde esnaf zorla çay ikram ediyor, boynumuza sarılıyor, zaten el teması inanılmaz güzel. Vatandaşın samimiyetini o temas sırasında net şekilde farkediyoruz” dedi. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.