Dolar 32,5286
Euro 34,9017
Altın 2.439,53
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 23°C
Az Bulutlu
Erzurum
23°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 21°C

SEKMEN: ERVAK, ÖNEMLİ BİR SİVİL İNİSİYATİFDİR

SEKMEN: ERVAK, ÖNEMLİ BİR SİVİL İNİSİYATİFDİR
3 Kasım 2016 06:40

36-gzl

KISA adın ERVAK olan Erzurum Kalkınma Vakfı’na nezaket ziyaretinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Çalışmalarını takip ettiğim ERVAK, Erzurum’un önemli bir sivil inisiyatifidir” dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in ziyaretinde, ERVAK Başkanı Erdal Güzel, ERVAK Yönetim Kurulu Üyeleri Tarihçi-Yazar Abdurrahman Zeynal, Prof. Dr. Erol Kürkçüoğlu, Prof. Dr. Vahap Yağanoğlu, Prof. Dr. Ömer Özden, Öğretim Görevlisi Tarihçi Yücel Çil de hazır bulundu.

ERVAK Başkanı Erdal Güzel, vakıf olarak yaptıkları çalışmaları hatırlattı, 25 yılda 24 Sultan Sekisi toplantısı gerçekleştirdiklerini belirtti. Şehrin sosyo-ekonomik hayatına projeler üreterek katkı sağlamaya çalıştıklarını, ERVAK Gençlik ve Kadın Kolları’yla da kenti ilgilendiren etkinliklere zenginlik katmaya gayret ettiklerini söyledi. Güzel ayrıca, Ovit Tüneli, Doğu Anadolu Projesi, tohumculuk ve sağlık turizmi hakkında görüşlerini de dile getirdi.

“Erzurum Kalkınma Vakfı, 1991 yılından beri şehrimize büyük katkı sunmuş önemli sivil inisiyatif” hatırlatması yapan Başkan Mehmet Sekmen ise, “25 yılda 24 Sultan Sekisi Toplantısı yapmak çok önemli bir başarı. Geliştirdiği proje ve ürettiği fikirlerle Erzurum’un ekonomik, sosyal ve kültürel hayatına büyük kazanımlar sunan Erzurum Kalkınma Vakfı mensuplarına teşekkür ediyorum” dedi.

Samimi bir atmosferde geçen ziyarette Başkan Sekmen ve Başkan Güzel, biri birlerine karşılıklı olarak titap ve tablo hediye ettiler. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.